Dieta ruseasca – ce contine si cat dureaza0 Comments

Publicat in:
Etichete: bauturi, cina, continut, cure de slabire, dieta ruseasca, diete de slabit, gustare, mic dejun, pranz, zile

Expertii in nutrite din Rusia va recomanda sa limitati consumul de carbohidrati, in special zaharurile din bomboane, inghetata, ciocolata sau produse de patiserie. Motivul ar fi ca acestea se dizolva repede in corp si se transforma in grasime.

Nu este recomandat consumul de grasimi animale, iar cantitatea de sare si fluidele din alimentatie sunt limitate.

Dieta ruseasca

Dieta ruseasca

Daca vreti sa va mentineti greutatea corporala, atunci nu consumati condimente dure ca piperul, iar mustarul si maioneza nu se consuma in cantitati prea mari. Din meniul dietei rusesti sunt excluse alimentele afumate si sarate, cu exceptia verzei murate care poate sa imbunatateasca digestia. Mai mult, sunt excluse si bauturile alcoolice in cadrul acestei cure de slabit.

Cat dureaza dieta ruseasca

Dieta ruseasca ar trebui sa fie urmata timp de cel putin doua luni pentru a avea efectul scontat si a pierde din kilogramele acumulate in plus.

Meniu

Pentru prima zi a saptamanii se recomanda sa consumati la micul dejun 100 g peste fiert, 150 g salata de varza, mazare verde, morcovi fierti, o ceasca de cafea neagra, fara zahar.

Pentru gustare este bine sa mancati 150 g carne fiarta, 100 de grame de branza de vaci, 2 mere. La pranz: supa de legume, 150 g salata de varza si morcovi, 1 ceasca de compot de mere, iar pentru masa de seara se recomanda sa mancati 100 g peste fiert, 2 cartofi fierti, o ceasca de ceai fara zahar.

In cea de-a doua zi a saptamanii, marti, va trebui sa aveti la micul dejun 200 g salata de varza tocata, mazare verde si ceapa, asezonata cu ulei vegetal, o ceasca de cafea neagra. Pentru gustare se va consuma o 1 cana iaurt, iar la pranz: 100 g peste fiert, un pahar de suc de mere. In cazul cinei se va servi 100 g peste fiert, 2 cartofi fierti si o portocala.

Pentru cea de-a treia zi a saptamanii, micul dejun va contine un ou fiert moale ou, o felie paine prajita si o ceasca de cafea neagra.

In cazul gustarii se va consuma 100 g terci de cereale cu fructe. La pranz se recomanda a fi consumate 150 g carne de pui slaba fiarta, 2 mere, 1 portocala, iar la cina va trebui sa aveti o salata condimentata cu ulei vegetal si o cana suc de mere.

Pentru weekend se recomanda supa de ciupreci si salata de legume!

Pentru ziua de joi se recomanda ca la micul dejun sa se consume o ceasca de iaurt si un biscuit, iar la gustare o salata de legume crude, asezonata cu ulei vegetal. Pentru pranz, se va manca 100 g carne fiarta, 150 de grame de salata de varza acra si ceapa verde, iar in cazul mesei de seara, se va servi un bol de supa de legume, 100 g morcovi rasi proaspeti, cu un pic de maioneza.

In cazul zilei de vineri, la micul dejun veti servi 3 linguri branza de vaci, o ceasca de cafea neagra, fara zahar. Pentru gustare, se recomanda consumul a doua mere, doua portocale, precum si a unui pahar suc de portocale. La pranz, se va consuma un mezel dietetic, 150 g varza proaspata cu suc de lamaie, 1 pahar suc de portocale.

Cina va contine 150 g peste slab fript, 100 g coacaze negre, un pahar de apa minerala. In weekend, ziua de sambata va debuta cu micul dejun care va contine 100 de grame de carne fiarta, 100 de grame de varza acra.

La gustare se va manca circa 100 g branza de vaci fara grasimi. Pranzul va contine un bol de legume sau supa de ciuperci, o bucata mica de paine neagra, iar la cina veti consuma o bucata de carne de porc la gratar, 100 de grame de sfecla fiarta, precum si o ceasca de ceai fara zahar.

Pentru ultima zi a saptamanii, duminica, micul dejun va avea circa 100 de grame de fulgi de ovaz cu 1 lingura miere. La gustare se va manca circa 150 g de salata de fructe dupa cum se doreste, iar la pranz cam 100 g peste fiert, 150 g salata de legume crude asezonata cu ulei vegetal.

Pentru cina se vor manca circa 100 de grame de carne de pui fiarta, 2 cartofi fierti, un mar si o cana suc de mere.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta ruseasca – ce contine si cat dureaza

Lasă un răspuns