11 secrete de slabit pe care nu ti le spune nimeni0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, dieta, diete, diete de slabit, regim de slabit, secrete, slabire, slabit

Nu este chiar atat de greu sa ne mentinem o silueta de invidiat. Nu am cunoscut femeie cu o silueta de vis care sa fi urmat cure drastice de slabit si apoi sa manance orice. Silueta este urmarea unui mod de viata ale carui mici secrete incercam sa le dezvaluim acum.

Secrete de slabit

Secrete de slabit

CAUTA CALITATEA SI NU CANTITATEA

O portie mica de mancare care are un gust foarte bun te va satisface mai mult decat o farfurie uriasa cu mancare careia ii lipseste aroma. Asa ca aruncati mancarurile nesanatoase si inlocuiti-le cu cele de buna calitate, mai naturale. Intrebati orice bucatar si el va spune ca pentru a crea mancare simpla si delicioasa calitatea ingredientelor si uneori atentia cu care le alaturam pentru a face mancarea conteaza cel mai mult.

INVESTITI IN VASE DE GATIT PERFORMANTE

Desi va costa mai mult, veti câstiga un plus de sanatate. O buna calitate a vaselor va ajuta sa gatiti mâncaruri apetisante folosind un minim de ulei si grasimi. O lingurita de ulei contine 100 de calorii si daca renuntati la aceasta timp de un an folosind o tigaie de calitate, veti slabi 5 kilograme.

MAI PUTINE GRASIMI

Produsele cu continut mic de grasimi nu inseamna ca au calorii mai putine. Multe mâncaruri au fost promovate comercial ca având un continut mic de grasimi, dar asta nu inseamna ca ele au putine calorii. Ele pot avea un nivel ridicat de zahar si astfel aduc de fapt foarte multe calorii.

SCAPA DE MENTALITATEA „TOTUL SAU NIMIC”

Daca ati mâncat cu pofta o felie mare de tort de ciocolata si ati decis ca ati ratat dieta iar apoi ati mâncat inca o felie, atunci sunteti o victima a gândirii „totul sau nimic”. Nu tortul de ciocolata este problema, doar reactia ta. E usor sa te complaci cu gândul ca ai pierdut pariul cu tine si sa uiti de micile succese de pâna atunci. Mai bine iertati-va, reveniti pe drumul ales si folositi aceasta mica slabiciune pentru a invata cum sa actionati data viitoare. E putin mai greu, dar veti slabi!

EVITATI SA GUSTATI PREA DES ATUNCI CÂND GATITI

Multe dintre noi, atunci când preparam masa inghitim repede câte o bucata de cascaval sau o felie de sunca. Dar asta nu inseamna ca nu consumi la fel de multe calorii ca atunci când te asezi efectiv la masa. Sfatul nostru este, ca atunci când gatitI, sa mestecati guma fara zahar ca sa nu fiti tentata sa „ciuguliti”.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

11 secrete de slabit pe care nu ti le spune nimeni

Lasă un răspuns