Atentie cu ce combinati medicamentele0 Comments

Publicat in:
Etichete:Alcool, apa, cafea, corect, lapte, medicamente, pastila

In cazul in care ajung in situatia de a apela la anumite medicamente, multi oameni le iau cu alte bauturi decat apa, ceea ce nu ajuta la cresterea efectului acestora asupra corpului uman. Unii apeleaza chiar la bauturi alcoolice, suc sau ceai fara sa tina seama de efectele nocive ale demersului lor.

combinarea medicamentelor cu bauturi

combinarea medicamentelor cu bauturi

Amestecarea medicamentelor cu cafeina

Daca veti ajunge sa amestecati medicamentele cu cafeina, puteti avea probleme deoarece cafeina amplifica astmul, de pilda.

Amestecarea analgezicelor cu cafea

In cazul in care veti lua aspirina sau analgezice impreuna cu cafea sau ceai, trebuie sa stiti ca aceasta combinatie poate cauza arsuri de stomac. Pentru cafeaua decafeinizata, expertii sunt de parere ca acidul tot va dizolva pastile prea repede, iar asta inseamna ca si efectul medicamentului va inceta mai devreme decat ar fi cazul.

Amestecarea medicamentelor cu alcool sau suc

In cazul in care veti combina anumite medicamente cu alcool sau suc, trebuie sa stiti ca acestea va pot afecta sanatatea ficatului si a splinei.

De exemplu, savantii au observat ca sucul de grapefruit va face organismul sa absoarba repede medicamentul, iar alte sucuri vor face ca corpul uman sa absoarba mult prea putin.

Ce se intampla daca iei un medicament cu alcool?

In cazul in care veti apela la alcool, trebuie sa stiti ca medicamentul isi pierde in intregime proprietatile.

Combinarea medicamentelor cu lapte

Daca ajungeti sa luati medicamente cu lapte, trebuie spus ca veti avea probleme ca urmare a faptului ca in lapte se afla calciu, o substanta care absoarbe agentii activi din medicamente si impiedica efectul pastilei.

Laptelui ii trebuie de 3 ori mai mult timp ca sa poata descompune un medicament, ca urmare a continutului mare de grasimi.

Pastile luate fara apa

In cazul in care veti lua o pastila fara apa, trebuie sa stiti ca unele medicamente sunt corozive sau acide si pot sa cauzeze ulcere si cicatrici. Peste 100 de medicamentele va pot arde esofagul: vitamica C, suplimente de fier, aspirina, ibuprofenul sau antibioticele.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 54.05 RONVisislim line 30cps flacon vitaslim


Visislim line 30cps flacon vitaslim
Visislim LINE este singurul produs pentru slăbit de acest gen care acţionează concentrat asupra zonelor problematice – coapse, talie, şolduri. Acesta asigură o slăbire durabilă şi sănătoasă prin curăţarea fină a grăsimilor şi a celulitei acumulate.Eficienţa sa excelentă se datorează ingredientelor atent selecționate, care sunt combinate şi dozate cu precizie. Visislim LINE acţionează mult mai rapid şi eficient datorită formulei sale speciale lichide (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel).Slabire fara efect de tip yo-yo

Visislim LINE accelerează arderea grăsimilor subcutanate, mai ales în zonele problematice şi opreşte formarea altora noi. Reduce dimensiunea taliei, face coapsele mai subţiri şi mai ferme şi „sculptează” şoldurile. Acumulările de grăsimi sunt transformate în muşchi şi astfel corpul devine mai subţire şi ferm. Echilibrează procesele metabolice ale organismului, asigură menținerea greutăţii obţinute pe o perioadă îndelungată de timp şi ajută la evitarea efectului de tip yо-yо. Funcționează mult mai bine atunci când este combinat cu mai multă mişcare.Grijă pentru sănătateCombinaţia unică de patru ingrediente naturale îmbunătăţeşte metabolismul. Reduce pofta de dulciuri şi menţine zahărul din sânge la valori normale. Accelerează eliberarea de energie în organism şi crește tonusul. Administrarea de Visislim LINE este o modalitate eficientă pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase – un factor important pentru sănătatea omului.Cum se administrează Visislim LINE?Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi (indiferent dacă se ia înainte, în timpul sau după masă).Pentru un rezultat de durată se recomandă să fie administrat nu mai puţin de 3 luni. Visislim LINE poate fi luat pe parcursul întregului an pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase.Contraindicaţii: Nu sunt cunoscute. Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare. Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină de peşte). [...] 

Link-uri Sponsorizate

Atentie cu ce combinati medicamentele

Lasă un răspuns