Cati ani raman in corpul uman aditivii din mezeluri?2 comentarii

Publicat in:
Etichete: aditivi, ani, corpul uman, digestie, grave, mezeluri, nutritie

Unele dintre produsele alimentare care au efecte nocive asupra corpului uman, daca sunt consumate in exces, sunt mezelurile, pateurile si alte preparate din carne, comercializate in magazine.

Acestea ne pot face probleme de sanatate, ca urmare a substantelor pe care le contin. Nutritionistii ne atrag atentia asupra faptului ca aceste preparate au efecte nocive asupra organismului.

Aditivi mezeluri

Aditivi mezeluri

Expertii spun ca pe eticheta unui mezel sunt inscrise peste 20 de ingrediente, iar unle dintre aceste sunt deosebit de nocive pentru sanatate. S-a constatat ca numai unul singur este carne, iar restul este reprezentat de substante precum fosfati, nitriti, nitrati si arome sintetice – aditivi sintetici care raman in corpul uman si zece ani dupa ce au fost consumati. Asta se intampla deoarece tubul digestiv nu ii poate digera, spun nutritionistii.

Copii ar trebui sa fie feriti de astfel de semipreparate!

Potrivit medicilor, parintii ar trebui sa se obisnuiasca sa nu dea nici un gram din aceste semipreparate copiilor, mai ales ca s-a observat ca efectele pe termen lung ar putea sa fie deosebit de grave.

Fosfatii sunt niste substante care afecteaza cresterea copiilor, iar estimarile specialistilor arata ca in circa doua decenii femeile vor suferi de osteoporoza, iar barbatii vor scadea mai repede in inaltime la batranete si, in multe cazuri, vor fi obezi.

Expertii avertizeaza asupra faptului ca un consum frecvent de mezeluri poate sa dea dependenta, iar colorantii folositi in procesul de fabricatie sunt pe baza de aluminiu, substanta care distruge celulele nervoase, favorizand aparitia bolii Alzheimer.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cati ani raman in corpul uman aditivii din mezeluri?

2 comentarii

  1. cris

    Asa…si totusi, legat de titlul articolului…CATI ANI RAMAN ADITIVII IN CORP??????????????

Lasă un răspuns