Cati ani raman in corpul uman aditivii din mezeluri?2 comentarii

Publicat in:
Etichete:aditivi, ani, corpul uman, digestie, grave, mezeluri, nutritie

Unele dintre produsele alimentare care au efecte nocive asupra corpului uman, daca sunt consumate in exces, sunt mezelurile, pateurile si alte preparate din carne, comercializate in magazine.

Acestea ne pot face probleme de sanatate, ca urmare a substantelor pe care le contin. Nutritionistii ne atrag atentia asupra faptului ca aceste preparate au efecte nocive asupra organismului.

Aditivi mezeluri

Aditivi mezeluri

Expertii spun ca pe eticheta unui mezel sunt inscrise peste 20 de ingrediente, iar unle dintre aceste sunt deosebit de nocive pentru sanatate. S-a constatat ca numai unul singur este carne, iar restul este reprezentat de substante precum fosfati, nitriti, nitrati si arome sintetice – aditivi sintetici care raman in corpul uman si zece ani dupa ce au fost consumati. Asta se intampla deoarece tubul digestiv nu ii poate digera, spun nutritionistii.

Copii ar trebui sa fie feriti de astfel de semipreparate!

Potrivit medicilor, parintii ar trebui sa se obisnuiasca sa nu dea nici un gram din aceste semipreparate copiilor, mai ales ca s-a observat ca efectele pe termen lung ar putea sa fie deosebit de grave.

Fosfatii sunt niste substante care afecteaza cresterea copiilor, iar estimarile specialistilor arata ca in circa doua decenii femeile vor suferi de osteoporoza, iar barbatii vor scadea mai repede in inaltime la batranete si, in multe cazuri, vor fi obezi.

Expertii avertizeaza asupra faptului ca un consum frecvent de mezeluri poate sa dea dependenta, iar colorantii folositi in procesul de fabricatie sunt pe baza de aluminiu, substanta care distruge celulele nervoase, favorizand aparitia bolii Alzheimer.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 259.20 RONZuccari euro2 imun forte 50ml zuccari vita gmbhZuccari euro2 imun forte 50ml
Datorita alimentatiei nu tocmai sanatoase (fast food), lipsei de miscare si a odihnei celulele corpului nostru nu se oxigereaza asa cum ar fi normal pentru a face fata provocarilor repetate la care le expunem zilnic. Oxigenul este un element esential in cadrul functionarii muschilor, creierului, inimii fiind un element vital pentru viata oamenilor.Lipsa de oxigenare celulara duce la oboseala, dureri de picioare, de cap, de articulatii, la probleme de somn, la pierderea controlului greutatii, toate aceste simptome fiind datorate insuficientei de oxigen si creand dezechilibrul imunitar.In aerul pe care il respiram, se gaseste un procentaj insuficient de oxigen, existand insa si multe substante nocive.Oxigenarea celulara ajuta la combaterea radicalilor liberi, pe care oamenii de stiinta ii considera ca fiind precursorii procesului de imbatranire si ai bolilor degenerative (se spune ca actioneaza ca puternici oxidanti).Actiunile oxigenului (oxigenarii celulare): efect antitumoral, imunostimulator, detoxifiant, hipocolesterolemiant, regenerant, neurotrofic, ajuta la refacera neuronilor, creste randamentul intelectual, imbunatateste metabolismul celular, hepatoprotector. Oxigeneaza si alimenteaza celulele tale cu EUR O2-oxigenare (Zuccari) - Incredibila formula care oxigeneaza celulele corpului tau si le alimenteaza, gratie celor 18 aminoacizi, 34 enzime, 78 minerale si electroliti. Chiar daca esti tanar sau in varsta, pentru a preveni sau imbunatati sanatatea ta si pentru a avea mai multa energie, nu inceta sa iei acest minunat produs, obtinut printr-un proces tehnologic care s-a desfasuratat pe durata a 9 luni.EUR O2 Imun Forte - Zuccari a compus un produs exceptional pentru prevenirea si combaterea infectiilor intestinale, starilor gripale. Pentru cresterea imunitatii in general, pe lânga celelalte avantaje ale oxigenarii. Contine in plus, extrate de echinaceea, propolis, macese, salcie (cu principiile lor active), polifenoli, bioflavonoide, vitamina C si salicina. Antifebril, analgezic, antiinflamator. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Cati ani raman in corpul uman aditivii din mezeluri?

2 comentarii

  1. cris

    Asa…si totusi, legat de titlul articolului…CATI ANI RAMAN ADITIVII IN CORP??????????????

Lasă un răspuns