De unde pleaca agresivitatea zilnica a oamenilor0 Comments

Publicat in:
Etichete:agresivi, agresivitate, cauze, colerici, experti, factori, marea britanie, oameni, stres

Oamenii devin agresivi din cauza unor probleme cu care se confrunta in viata cotidiana: nemultumirile de la job, probleme in trafic, certuri in cuplu, suparari provocate de copii acestora la scoala sau la joaca sau pur si simplu au o stare de spirit mai proasta.

Agresivitatea oamenilor

Agresivitatea oamenilor

Si totusi, ce se intampla in creierul oamenilor agresivi?

Expertii au realizat mai multe teste si au observat ca in creierul celor care nu se alimenteaza regulat in fiecare zi si sunt supusi unui mare nivel de stres se produc mari fluctuatii ale nivelului unui neurotransmitator care influenteaza in mod direct starea de spirit.

Specialistii din Marea Britanie, din cadrul Universitatii Cambridge sustin ca in acest caz este vorba despre serotonina, substanta care un rol foarte important in asigurarea unei stari de calm.

Cum combatem starea de agresivitate?

Acest neurotransmitator nu mai ajunge la persoanele respective, in zona cerebrala, zona care este direct responsabila de controlul furiei, au concluzionat cercetatorii englezi.

Potrivit acestui studiu, explicatia identificata de cercetatori este valabila mai ales in cazul oamenilor care au iesiri agresive, desi nu sunt considerati colerici de catre cei din jurul lor.

Specialistii din Marea Britanie au descoperit ca problema lor poate fi solutionata prin cateva strategii simple de combatere a stresului si de control a unor iesiri mai agresive, precum si prin respectarea celor trei mese si doua gustari zilnice.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 14.67 RONBiointimo servetele intime 30buc pachet biointimo
Biointimo servetele intime 30buc pachet biointimo


Servetele intime cu acid lactic ambalate individual - BiointimoBiointimo Ladies Single Packages Servetele intime cu acid lactic este varianta cu 30 de bucati ambalate separat, a servetelului intim cu acid lactic Biointimo Ladies, care va asigura igiena si prospetimea pentru fiecare zi a lunii.

Cateva bucati va pot insoti:

La locul de munca, este un articol de igiena excelent

Dupa ce ati facut sport,sau in excursii.

Este un ajutor excelent la folosirea toaletelor publice!Se poate purta chiar si cate unul in poseta sau in buzunarul de la spatele pantalonilor, iar setul lunar poate fi folosit dupa bunul plac, oricand, oriunde.Prezentare:

Biointimo Ladies Single Packages pachet 30 Servetele intime cu acid lactic.Producator:

Vitalinvest, Budapesta [...] 

Link-uri Sponsorizate

De unde pleaca agresivitatea zilnica a oamenilor

Lasă un răspuns