Respiratia si afectiunile de sanatate0 Comments

Publicat in:
Etichete:afectiuni, boala, boli, diagnosticare, elvetia, respiratie, savanti, spitale, teste

Medicii ar putea sa ii diagnosticheze pe pacienti numai dupa respiratia lor.

Potrivit unui studiu realizat in Elvetia, amprenta unica a fiecaruia ii poate ajuta pe specialisti sa descopere unele afectiuni grave. In acest moment, fluidele din corpul uman sunt utilizate pentru a ajuta la descoperirea unor afectiuni umane.

Respiratia si afectiunile umane

Respiratia si afectiunile umane

Potrivit BBC, savantii din cadrul ETH Zurich si de la un spital universitar din acelasi oras elvetian au propus extinderea analizelor si asupra respiratiei oamenilor supusi testelor de laborator.

Compozitia chimica a respiratiei

Potrivit expertilor, compozitia chimica a respiratiei lor poate oferi date exacte referitoare la problemele de sanatate ale corpului. Cercetatorii din Elvetia au preluat ideea din medicina traditionala chineza.

Acestia sustin ca eficienta metodei este confirmata si de capacitatea cobailor si a unor caini de a detecta bolile grave de care sufera oamenii doar prin intermediul respiratiei lor.

Diagnosticarea bolilor s-ar putea schimba in viitor

Elvetienii si-au propus sa descopere o cale de identificare a compusilor chimici prezenti in respiratie si au testat 11 voluntari. Savantii au descoperit existenta unui tipar chimic personal al respiratiei fiecarei persoane, in care se afla anumiti metaboliti semivolatili ce pot fi folositi in scop diagnostic.

Potrivit specialistilor, aceste caracteristici chimice raman stabile, iar in caz contrar, ele nu ar mai putea fi de ajutor in scopul diagnosticarii.

Specialistii au anuntat ca vizeaza identificarea unui tipar constant care sa fie prezent in respiratia pacientilor ce sufera de afectiuni pulmonare. Sursa citata mai scrie ca sansele cele mai mari sunt de a descoperi biomarkerii specifici prezenti in respiratia unor astfel de pacienti.

O astfel de metoda nu este folosita, insa rapiditatea cu care o boala poate fi diagnosticata pe aceasta cale o poate impune in practica medicilor pentru viitor.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 22.38 RONPlantextrakt gm muguri scorus 50ml buc plantextrakt


Plantextrakt gm muguri scorus 50ml buc plantextrakt

Recomandări principale:

Sistem circulator: susţine starea de sănătate a venelor în caz de încetinire a circulaţiei venoase şi de hipervâscozitate sanguină (varice, hemoroizi, edeme). Înlătură senzaţia de greutate din membrele inferioare. Reduce simptomatologia din tulburările circulatorii la menopauză (bufeuri, cefalee congestivă, tulburări ale tensiunii arteriale).

Ureche: ajută la îmbunătăţirea auzului (în hipoacuzie).
Propuneri de asocieri cu alte produse gemoterapice:

în edeme, varicozităţi, senzaţie de greutate în membrele inferioare, cu Extract din muguri de Castan comestibil   Castanea vesca MG=D1;
în hemoroizi, hipertensiune venoasă, cu Extract din muguri de Castan sălbatic   Aesculus hippocastanum MG=D1;
în stări de hipoacuzie, cu Extract din muguri de Arin negru   Alnus glutinosa MG=D1şi Extract din muguri de Călin   Viburnum lantana MG=D1.

Modul de administrare:

Adulţi: în general, câte 2 ml, în puţină apă, de 2 ori pe zi, înainte de mese.

În caz de asociere cu alte gemopreparate, în general, 3 ml, în puţină apă, o dată pe zi, înainte de masă, dimineaţa.

1 ml=aprox. 25 de picături

Durata administrării poate varia între 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea după 1 sau 2 luni de pauză.
Nu se cunosc reacţii adverse sau contraindicaţii.
[...] 

Link-uri Sponsorizate

Respiratia si afectiunile de sanatate

Lasă un răspuns