Cum se numeste gadgetul care te tine departe de cancerul de piele?0 Comments

Publicat in:
Etichete: baterie, bratara, cancer, cancer de piele, device, epiderma, gadget, nocive, OMS, prevenire, raze solare, UVeBand

In aceste zile, cancerul de piele afecteaza tot mai multe persoane la nivel global, iar specialistii testeaza tot felul de metode a diminua efectele nocive ale acestei maladii. De pilda, o firma din SUA a anuntat ca va scoate pe piata o bratara care il fereste pe cel care o poarta de cancerul de piele. Acest device poate sa indice cand este momentul potrivit ca cineva sa-si aplice un nou strat de crema de protectie solara.

Gadget cancer de piele

Gadget cancer de piele

Cu toate ca s-ar putea crede ca UVeBand este doar un ceas, expertii companiei americane au anuntat ca in realitate, pe langa faptul ca aceasta socoteste timpul scurs de la ultima aplicare a cremei, poate a analiza si cat de puternice sunt razele de soare.

Bratara poata sa ofere purtatorului date exacte cu privire la cat de periculoase sunt razele solare, ajustandu-si la fiecare trei secunde calculele, potrivit BBC.

Aceasta bratara se incarca de la soare

Expertii sustin ca acestea tin cont de fiecare nor, de orice detaliu ce schimba factorii de mediu. In plus, cu ajutorul acestei bratari, denumita UVeBand nu trebuie sa-ti faci probleme din cauza bateriilor, pentru ca bratara se incarca de la soare.

Sursa citata noteaza ca acest dispozitiv a fost pus la punct de un dermatolog renumit din SUA si are la baza directive ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, OMS, relateaza Gizmag. Astfel, in clipa cand soseste timpul unei noi aplicari a cremei cu ecran solar, bratara va vibra timp de doua minute.

Aceasta bratara este rezistenta la apa, gratie unui strat de silicon si va fi scoasa pe piata la vanzare la pretul de 12 dolari. De fiecare data cand va fi indepartata de la mana, aceasta se va reseta si va reporni in momentul cand se va afla din nou in contact cu pielea celui care o poarta.

Gadgetul are capacitatea de a monitoriza atat razele UVA, cat si pe cele UVB, mai anunta compania din SUA.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se numeste gadgetul care te tine departe de cancerul de piele?

Lasă un răspuns