Dieta cu banane0 Comments

Publicat in:
Etichete: banane, cat slabesc, contra, cura de slabire, cure de slabire, dieta, diete de slabit, pro, variante

O alta dieta la moda, dieta cu banane, promovata in mai multe variante, se bazeaza pe consumul fructului crud, inaintea sau chiar in locul unei mese principale.

Bananele sunt bogate in fibre, vitaminele B6 si C si potasiu, oferind satietate si o parte din nutrientii atat de necesari functionarii corecte a organismului. Mai mult de atat, s-a demonstrat ca bananele contin enzime care imbunatatesc procesul de digestie, ajuta la accelerarea metabolismului si la blocarea absorbtiei de carbohidrati.

Consumate in mod regulat, bananele pot reduce tensiunea arteriala, iti ofera o piele sanatoasa si un par stralucitor.

DIETA CU BANANE

DIETA CU BANANE

Dieta cu banane – varianta 1

Dieta cu banana de dimineaţă a fost creată de Hitoshi Watanabe şi soţia sa, Sumiko, si a devenit atat de populara in Japonia, incat vanzarile de banane au crescut de la o saptamana la alta cu 80%!!!

Dieta se bazează pe consumarea unei banane şi a unui pahar cu apă la temperatura camerei la micul dejun, in conditiile respectarii unui regim moderat in restul zilei.

Pe parcursul acestei diete sunt interzise produsele lactate şi alcoolul, singura băutură recomandată fiind apa la temperatura camerei.

Dieta cu banane – varianta 2

Mai drastica in aceasta varianta, dieta cu banane iti promite ca slabesti chiar si 3-4 kilograme pe saptamana, daca inlocuiesti toate mesele cu mult iubitul fruct. Mai precis, la fiecare masa esti invitata sa consumi 1-2 banane, impreuna cu un pahar de lapte sau de iaurt…

Cat slabesc?

Dieta cu banane te ajuta sa slabesti rapid, inaintea unui eveniment important.

ATENTIE!
Cu dieta cu banane nu inveti sa te alimentezi rational si sanatos, iar kilogramele pierdute au multe sanse sa revina de unde au plecat.

Dieta cu banane te ajuta sa slabesti 10 kg in 30 de zile!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu banane

Lasă un răspuns