Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 27, 2014

Polipii colonici – simptome si mod de depistare

Publicat pe 27 nov. 2014 at 1:05am
Polipi colonici – Ce sunt polipii pe colon?

Polipii colonici sunt formatiuni tumorale benigne care se manifesta sub forma unor excrescente de tesut in regiunea intestinului gros. Potrivit medicilor, prezenta lor in colon sau rect ridica multe intrebari pacientului si familiei din care face parte acesta.

Polipi pe colon – Cauze

Specialistii spun ca printre cauzele care duc la aparitia polipilor se afla unele care nu sunt cunoscute. Printre factorii de risc se afla dieta bogata in grasimi si saraca in fructe, legume si fibre, fumatul, alcoolul, sedentarismul si obezitatea.

De asemenea, exista anumite boli…

Metode la care nu te-ai gandit, daca vrei sa slabesti

Publicat pe 27 nov. 2014 at 1:03am

Majoritatea femeilor care vor sa slabeasca aleg sa tina cure de slabire mai stricte si chiar ajung sa se infometeze pentru a arata cat mai bine. Totusi, exista si cateva modalitati mai sanatoase de a slabi fara sa renunti sa mananci ceea ce iti place.

De pilda, pishologii recomanda sa fii pozitiv si foarte atent la cum te raportezi la anumite actiuni ale tale. Potrivit unor cercetari realizate de Asociatia Internationala pentru Studiul Obezitatii s-a descoperit ca o gandire pozitiva poate transforma comportamentul potential negativ intr-unul pozitiv referitor la dieta alimentara.

Specialistii au…

Cum vor britanicii sa ii convinga pe oameni sa renunte la fumat?

Publicat pe 27 nov. 2014 at 1:01am

Autoritatile din Marea Britanie au demarat o noua campanie impotriva fumatului si au prezentat in cadrul acesteia daunele produse de tigari in corpul uman. Videoclipul a fost lansat de Serviciul de Sanatate Publica din Anglia si isi propune sa ii determine pe fumatori sa renunte la acest viciu, informeaza Daily Mail.

In cadrul acestei campanii, videoclipul prezinta modul cum toxinele din tigari, inclusiv arsenicul si cianurile, circula prin corp, de la plamani la inima si apoi la creier.

Campania se numeste Smokefree Health Harms si arata faptul…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,