Dieta pentru detoxifiere in 7 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: 7 zile, cura de detoxifiere, cura de slabire, detoxifiere, dieta, dieta de detoxifiere, dieta de slabit, diete de slabit, meniu, pareri

Gustare:
O portocala.

Pranz:
2 cartofi mici (150 g) se fierb in apa cu sare iodata. 150 g de fileu de hering se ruleaza si se prajeste intr-o lingurita cu ulei fierbinte de floarea-soarelui. Se adauga putina apa si se inabusa totul in vasul acoperit dupa care se scoate pestele din tigaie. O ceapa se toaca fin, se inabusa, se adauga 250 g de rosii taiate in bucati si patrunjel tocat marunt. Se condimenteaza cu piper si se fierbe timp de 5 minute. Cartofii se presara cu patrunjel tocat.

Dieta de detoxifiere in 7 zile

Dieta pentru detoxifiere in 7 zile

Gustare:
100 g de telina amestecate cu 100 ml lapte integral.

Cina:
O smochina se taie in fasii, se garniseste cu 125 g frunze de cicoare si se asezoneaza cu:
o lingurita de ulei din germeni de griu,
2 lingurite cu otet din vin alb,
sare iodata si piper.

In final, se presara cu 30 g cascaval (30 % grasime), taiat in felii, 10 g de nuci si o lingurita cu germeni de grau.

Ziua a sasea

Micul dejun:
O felie de piine integrala unsa cu 1/2 lingurita margarina, 50 g brinza si 1/2 ardei gras taiat felii.

Gustare:
1 mar mic

Pranz:
20 g de orez se fierb intr-un vas cu apa. 100 g de piept de pasare se taie in fasii si se rumeneste in 1/2 lingurita cu ulei de floarea soarelui. In tigaie se adauga o ceapa tocata, 50 g de ciuperci (din conserva) taiate in lamele si 1/2 de ardei gras taiat in fasii. Se adauga si 5 g de migdale tinandu-se totul pe foc timp de 10 minute in vasul acoperit. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Gustare:
O salata de fructe din 1/2 de kiwi, 1/2 mar, 1/2 grepfrut si 5 alune turcesti.

Cina:
O jumatate de adrei gras se curata si se taie in felii. O ceapa se taie marunt. O jumatate de portocala se portioneaza in felii. 50 g de piept de pasare se taie in fasii. Totul se aranjeaza pe o farfurie deasupra catorva frunze de salata verde. Sosul pentru salata se ralizeaza din 150 g de iaurt, acrindu-se cu zeama de lamaie. In final, se presara 1-2 legaturi de marar tocat marunt.

Ziua a saptea

Micul dejun:
150 g de iaurt din lapte integral se combina cu 10 g de germeni de grau, 10 g de seminte de in, o lingurita cu zeama de lamaie si 125 g de cocktail de fructe (din conserva).

Gustare:
O banana mica, 50 g lapte batut.

Pranz:
50 g ciuperci si 1 morcov mic se taie marunt. Se adauga 2 rosii taiate in felii si se inabusa totul in 1/2 lingurita cu ulei de floarea-soarelui. Se toarna 1/8 l supa clara de legume, se condimenteaza cu sare iodata, piper si se fierbe totul timp de 10 minute. La sfarsit se adaug 30 g de branza topita (30 % grasime).

Gustare:
O felie de paine integrala crocanta, peste care se aseaza 50 g de branza proaspata si 1/2 legatura de arpagic taiat in rondele.

Cina:
O sfecla mica se taie in patru parti. O ceapa se toaca in forma de inele. 100 g de pastrav afumat se portioneaza, apoi se decoreaza cu 10 migdale. Acest preparat se asezoneaza cu 150 g de iaurt din lapte integral, zeama unei lamii, sare iodata, piper, o lingurita cu smantana proaspata si cateva foi de salata verde.

Pe parcusul dietei pentru detoxifiere consumati lichide. Cantitatea ideala este de 2 litri de apa plata pe zi, cantitate necesara pentru antrenarea toxinelor.

Sunt permise si ceaiurile neindulcite de fructe sau de plante. Renuntati la cafea si la ceaiurile tari. Pentru dezintoxicare sunt active ceaiurile din amestec de plante: urzici, papadie si mesteacan.

Pareri despre dieta pentru detoxifiere de 7 zile

Daca ai urmat si tu dieta pentru detoxifiere de 7 zile, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta? Ceilalti membrii ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta pentru detoxifiere in 7 zile

Lasă un răspuns