Dieta pentru detoxifiere in 7 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: 7 zile, cura de detoxifiere, cura de slabire, detoxifiere, dieta, dieta de detoxifiere, dieta de slabit, diete de slabit, meniu, pareri

Dieta pentru detoxifiere in 7 zile este un program care urmareste nu doar inlaturarea inesteticelor depozite de grasime, realizand ceva cu mult mai important: o data ce este eliberat de impuritati, tesutul conjunctiv (existent pretutindeni in organism) redevine elastic.

Dieta de detoxifiere in 7 zile

Dieta pentru detoxifiere in 7 zile

Dieta pentrui detoxifiere in 7 zile – Perioade

Dieta consta in doua perioade:

  • prima dureaza 4 zile (800 calorii pe zi) in aceasta urmarindu-se grabirea schimbarilor metabolice prin punerea accentului pe un anumit aliment,
  • a doua perioada de 3 zile (1000 calorii pe zi) urmareste topirea depozitelor de grasime. Completind acest program cu exercitii fizice succesul este garantat.

Dieta pentrui detoxifiere in 7 zile – Meniu

Prima zi

Micul dejun:
200 g orez (cantitatea este pentru intreaga zi) se fierb in apa, adaugandu-se sare iodata, apoi se scurge bine. 1/3 din aceasta cantitate se rumeneste in 1/2 lingururita cu ulei de floarea soarelui; in tigaie se introduc si 100 g. de ananas.

Gustare:
1 fruct kiwi

Pranz:
Un mar taiat in felii si o ceapa taiata in rondele se calesc in 1/2 lingurita cu ulei de floarea soarelui. Se rumeneste 1/3 din orezul fiert dimineata, adaugandu-se piper si sare iodata.

Gustare:
100 g de ananas

Cina:
Ultima treime de orez se combina cu o lingurita de ulei din germeni de griu. Se adauga o portocala taiata apoi totul se tine pe foc pana cand se rumeneste.

Ziua a doua

Micul dejun:
1/2 chifla intermediara si 50 g salata usoara de hering

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta pentru detoxifiere in 7 zile

Lasă un răspuns