Coaja de mandarina – tratament pentru cancer0 Comments

Publicat in:
Etichete:cancer, coaja, cura, leac, mandarina, marea britanie, studiu, Tratament

Expertii au descoperit ca o substanta existenta in coaja de mandarina este eficace in tratarea cancerului ovarian, pulmonar, mamar si de prostata.

Coaja de mandarina pentru cancer

Coaja de mandarina pentru cancer

Descoperirea a fost realizata de cercetatorii din Marea Britanie si a fost prezentata in cadrul conferintei anuale a Asociatiei farmaceutice britanice, transmite Reuters.

Substanta Salvestrol Q40 existenta in coaja de mandarina poate distruge celule canceroase care contin enzima P450 CYP1B1, conform studiului cercetatorilor de la Scoala de farmacie din Leicester.

Expertul in chimie medicala Dr. Hoon L. Tan a declarat ca : „Este foarte important faptul ca am descoperit un compus alimentar care poate distruge o tinta canceroasa precisa”.

„Salvestrolii pot oferi un nou mecanism de actiune impotriva cancerului prin intermediul dietei alimentare”, a precizat profesorul Hoon.

Savantul a mai spus ca absenta salvestrolilor din dieta moderna este o consecinta a faptului ca majoritatea oamenilor nu mai consuma coaja unor fructe, un factor major in cresterea incidentei unor tipuri de cancer in randul populatiei.

Efectele substantei Salvestrol Q40 au fost analizate doar intr-o prima faza de testare.

Potrivit estimarilor cercetatorilor britanici implicati in proiect vor fi necesari cel putin cinci ani pana la fabricarea unui medicament bazat pe aceasta substanta care sa combata cancerul.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 259.20 RONZuccari euro2 diet 50ml flacon zuccari vita gmbh


PROSPECT EURO2 DIET


Obezitatea a fost considerată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii ca epidemia secolului XXI în ţările industrializate. Pe plan mondial a crescut rata mortalităţii datorată obezităţii şi a problemelor sale derivate. În prezent, presupune cheltuieli sanitare de aproape 100 miliarde de dolari americani. În Spania, una din 12 morţi are obezitatea ca factor declanşator. Pericolul ei este cu atât mai mare cu cât este concomitentă cu alte ameninţări pentru sănătate, cum sunt diabetul, colesterolul ridicat şi hipertensiunea.

Ce este L-carnitina si cum functioneaza?

In cadrul acestui preparat intalnim formula Eur O2 (enzime, minerale si aminoacizi), pe care am cunoscut-o in celelalte produse din gama, doar ca aceasta este imbunatatita cu L-carnitina.

L-Carnitina este o substanta produsa la nivelul ficatului si rinichilor, iar rolul ei in organism este acela de a facilita transportul acizilor grasi catre mitocondrii. Aceste formatiuni intracelulare au ca principala functie producerea de energie, ca urmare a arderii lanturilor de acizi grasi. Se cunoaste faptul ca L carnitina este in cea mai mare parte asimilata din alimente (lapte, carne) si doar aproximativ 25% este de natura endogena.

Printre alte efecte benefice, L-Carnitina reuseste sa imbunatateasca functia hepatica si sa reduca riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Indiferent unde este situat (solduri, fese, coapse), stratul adipos contine o cantitate semnificativa de acizi grasi. Acestia sunt o forma de energie destul de dificil de folosit de catre corp, care prefera adesea arderea glucozei.

Beneficii demonstrate prin studii stiintifice
Studiile au confirmat efectul benefic al L-carnitinei pentru organism. Un studiu publicat in numarul din ianuarie 2003 al Jurnalului Nutritia a urmarit efectul L-carnitinei asupra metabolismului femeilor tinere ce efectuau exercitii. Cercetatorii au constatat in grupul de femei ce a primit L-carnitina (0,68 g sau 680 mg zilnic) o diminuare a tesutului gras cu 1,35% dupa 35 de zile, precum si o crestere accelerata a arderii grasimilor, comparat cu grupul de femei care au primit o pilula inerta (placebo).

Pe langa importanta ei in arderea grasimilor, L-carnitina este utila in cresterea performantelor sportive, in boala de inima si chiar si in cadrul tratamentului diverselor cancere. De la descoperirea L-carnitinei in anul 1905 si pana in prezent au fost publicate peste 9000 de studii privind L-carnitina.
Unele studii din 2007 au aratat capacitatea L-carnitinei de a proteja ficatul si nervii periferici.

Este utila si in Boala celiaca (celiachie), o afectiune foarte intalnita in ziua de azi, dar slab diagnosticata, produsa de intoleranta la glutenul din cereale.

Este eficienta chiar si in cazul cancerului la san, putand diminua dimensiunea tumorii.

Nu in ultimul rand, L-carnitina are capacitate antioxidanta semnificativa. Prin acest mecanism, L-carnitina netezeste vasele de sange, deteminand relaxarea lor, lucru ce asigura un flux mai bun de nutrienti si oxigen catre organele vitale.

L-carnitina este produsa in mod natural in corp
Concentratiile maxime sunt in muschi si in inima. Sinteza de L-carnitina are loc in ficat si rinichi, necesita doi aminoacizi esentiali – lisina si metionina, dar si vitamina C, vitamina B6 si niacina. Acesta este un alt motiv pentru care dietele de infometare nu au efect. Ele sunt deficitare in lisina si metionina (ce provin din carne sau lapte) si duc la o sinteza mica de L-carnitina. Astfel nu se ard grasimile, iar oamenii se mira de ce nu slabesc consumand doar 500 de calorii zilnic.

Administrare:

Este foarte important sa stim ca nu exista un alt produs care sa contina mai multa L-Carnitina. Datorita formulei sale speciale sub forma lichida, ionica si coloidala, beneficiile utilizarii sale sunt maxime, mai bune de 5 ori decat aceeasi doza sub forma de capsule.
Daca ne dorim sa slabim atunci sunt recomandate intre 10 - 12 de picaturi, de doua ori pe zi, intre mese. De exemplu: o doza se ia cu o ora inainte de masa de pranz, iar a doua dupa amiaza. Doza se poate creste daca se doreste o pierdere a greutatii mai mare.

Recomandam L-Carnitina pentru ca desi arde grasimile, nu taie pofta de mancare. Nu actioneaza asupra creierului, sistemului nervos, etc., neavand astfel efecte secundare si nu creeaza dependenta.

Forma de ambalare: Flacon 30 ml[...] 

Link-uri Sponsorizate

Coaja de mandarina – tratament pentru cancer

Lasă un răspuns