Alimente satioase care nu ingrasa0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente care nu ingrasa, alimente satioase, cartofi, cele mai satioase alimente, cura de slabire, dieta, diete

Cuprins articol:

Daca ar fi sa descriu mancarea perfecta, as alege: sanatos, delicios, mai mult decat o bucatica, dar mai putin decat senzatia de saturatie peste masura. Crezi ca este posibil? Bineinteles! Exista alimente care te satura, dar in acelasi timp sunt sanatoase si delicioase.

Cartofi copti

Cartofi copti

Iata cateva dintre cele mai satioase alimente!

Cartofii copti

Sunt pe nedrept demonizati, acestia fiind, defapt, extrem de satiosi. Intr-un studiu care a masurat indicele de satietate a 38 de alimente (inclusiv orezul negru si painea integrala), cartofii copti s-au clasat pe locul intai. Desi cartofii sunt deseori evitati deoarece sunt considerati bogati in carbohidrati, ei nu ar trebui sa fie ocoliti. Indiferent daca sunt copti sau fierti, acestia sunt incarcati de vitamine, fibre si alte substante nutritive. Rezultatul? Energie constanta si satietate de durata!

Oua

Un studiu de Saint Louis University a descoperit ca persoanele care au mancat oua la micul dejun, au consumai cu 330 mai putine calorii pe parcursul zilei decat cei care au mancat o chifla. „Oul este unul dintre putinele alimente care contine o proteina completa, ceea ce inseamna ca are toti cei noua aminoacizi esentiali organismului”, spune Joy Dubost, purtatorul de cuvand al Academiei de Nutritie si Dietetica. „Odata digerati, acesti aminoacizi declanseaza eliberarea de hormoni din organism care suprima pofta de mancare”.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimente satioase care nu ingrasa

Lasă un răspuns