Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 22, 2014

Inima construita din celulele pacientului

Publicat pe 22 apr. 2014 at 5:30am

O inima umana, creata din celulele pacientului, pentru a-i fi transplantata, ar putea fi realizata cu ajutorul imprimantelor 3D, potrivit savantilor din SUA, care au inceput deja sa testeze acesta tehnologie.

Echipa de cercetatori a Universitatii din Louisville a printat valve cardiace si vene, pornind de la celulele pacientului, a spus biologul celular Stuart Williams, coordonatorul proiectului.

Cercetatorii au testat cu succes pe soareci si alte animale mici transplantarea de vase subtiri de sange.

Stuart Williams considera ca echipa sa de cercetatori va putea printa si asambla o inima completa intr-o…

4 cure de slabire mai putin cunoscute

Publicat pe 22 apr. 2014 at 5:15am
Cura de slabire de patru zile

Cura de slabire de 4 zile va promite pierderea a cate 1 kg pe zi, daca urmati regulile de mai jos:

Prima zi: 1 l de lapte sau 2 iaurturi. A doua zi: 1 kg de fructe sau legume. A treia zi: 1 kg de cartofi fierti. A patra zi: 400 g carne fiarta, fara grasime.

In timpul acestei cure de slabire se beau multe lichide. Dupa aceste 4 zile, se poate continua cu regimul disociat (Dieta Montiagnac).

Cura de slabire cu bors

Cura de slabire cu bors dureaza 7 zile, in care…

Esti femeie? Iata cum iti poti creste fertilitatea!

Publicat pe 22 apr. 2014 at 5:00am

Cresterea fertilitatii la femei este o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe reprezentante ale sexului frumos. Pentru acestea, specialistii cauta mereu solutii eficiente de fertilizare care sa le scape de problemele si stresul acumulate.

Dozele mici de aspirina ar putea creste sansele femeilor de a ramane insarcinate, mai ales in cazul celor care au suferit o pierdere de sarcina, spun expertii.

Potrivit unui nou studiu, aspirina nu aduce beneficii numai in ceea ce priveste vindecarea cancerului de colon, ci creste si fertilitatea femeilor.

Top Sante ne anunta ca legatura…