Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 10, 2014

Dieta Jennifer Aniston si Katy Perry

Publicat pe 10 apr. 2014 at 5:30am

Vedetele au nevoie de schimbari drastice intr-un timp foarte scurt ca sa „incapa” in vreo rochie mulata sau sa intre in pielea vreunui personaj de film. Asa ca dietele de vedete sunt in general aproape imposibil de tinut pentru noi, femeile obisnuite.

Dar exista si vedete care nu cauta neaparat solutii minune si prefera sa tina diete sanatoase, chiar daca asteapta mai mult timp rezultatele.

Jennifer Aniston slabeste cu legume

Jennifer Aniston a slabit recent cateva kilograme ca sa joace rolul unei dansatoare in filmul „We’re the Millers”. Desigur, nu era deloc grasuta, dar a vrut sa arate perfect fiindca trebuia sa se dezbrace in lenjerie intima.

[caption id=”attachment_15947″ align=”aligncenter” width=”241″ caption=”Dieta Jennifer…

Trucuri care iti cresc metabolismul

Publicat pe 10 apr. 2014 at 5:01am

Iarna a trecut, iar primavara aceasta ai nevoie de putin efort ca sa-ti activezi metabolismul, lenevit din cauza perioadei anotimpului rece.

Iata cateva trucuri care sa activeze sunt binevenite.

Cresterea metabolismului – 5-6 gustari mici pe zi

Trucul 1: incearca sa mananci 5-6 gustari mici pe zi formate din surse de proteine sanatoase, fara grasimi. Cele mai bune solutii: una doua lingurite de branza degresata, o bucatica de carne de pui, o lingurita de unt de arahide, o bucata de peste fiert sau la gratar, o lingura, doua de fasole boabe, facute pasta sau…

Tratament naturist pentru durerile de spate

Publicat pe 10 apr. 2014 at 5:00am

Una dintre cele mai intalnite probleme de sanatate este durerea de spate. Potrivit unor studii, aceasta poate fi tratata eficient cu ajutorul unor metode naturale ce ne tin departe de efectele secundare ale medicamentelor.

Persoanele care se confrunta cu astfel de dureri apeleaza cel mai des la medicamentele analgezice, dar ele ofera doar o rezolvare de moment, fara a trata cauza neplacerii.

Recomandari zilnice

Pentru a preintampina o asemenea problema, poti lua cateva masuri simple. In primul rand, atunci cand te ridici din pat dimineata, nu te grabi….