Suferiti de alergii? Iata cateva alternative care le diminueaza0 Comments

Publicat in:
Etichete: alergii, alergii alimentare, alimentatie, alimente, intoleranta alimentara, intolerante alimentare, simptome

Cuprins articol:

Suferinzii de alergii alimentare stiu cat de rele sunt simptomele experimentate dupa ce mananca un aliment „interzis” – umflaturi, respiratie ingreunata, ameteli.

Exista insa si persoane care nu sufera de alergii, ci de intoleranta alimentara, si ale caror simptome sunt mai putin evidente, dar la fel de neplacute: crampe, gaze, balonare.

Alergii alimentare

Alergii alimentare

Si unii si altii ajung sa elimine cu totul din dieta acele produse care le declanseaza aceste reactii, privandu-si organismul de beneficiile vitaminelor si fibrelor continute de acestea. Din fericire, exista si alternativa – nu se mai renunta cu totul la anumite alimente, ci se gasesate o modalitate de preparare mai usor tolerata de organism.

Publicatia Chicago Tribune a gasit alternative cu risc scazut la majoritatea alimentelor care produc alergii si intoleranta alimentara, incluzand laptele, ouale, alunele si soia.

Mere si suc de mere

Expertii spun ca pe langa pectina, potasiu si anumite fitochimicale importante, merele contin cantitati mari de quercetina, care reduce simptomele alergiilor, potrivit unui studiu publicat in Journal of Allergy and Clinical Immunology. Cercetatorii germani au descoperit, de curand, ca merele organice au cu 15% mai multi antioxidanti decat cele produse in mod conventional.

Incearca: Soteaza usor un mar feliat cu o rosie maruntita si ceapa.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Suferiti de alergii? Iata cateva alternative care le diminueaza

Lasă un răspuns