Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iunie 12, 2014

Cum puteti sa va tratati sinuzita?

Publicat pe 12 iun. 2014 at 5:30am

Sinuzita sau inflamatia sinusurilor paranazale reprezinta o afectiune care apare si se manifesta la un numar tot mai mare de pacienti.

Simptome sinuzita

Sinuzita determina dureri de cap si o presiune care provoaca dureri la nivelul ochilor, nasului, dar si obrajilor. Dar ce se poate face in aceasta situatie? Expertii in fitoterapie sustin ca exista un remediu natural benefic pentru tratarea sinuzitei.

Tratament natural sinuzita

In aceasta situatie aveti nevoie de un pumn de busuioc uscat, un pumn de flori uscate de musetel, o mana de menta, coada soricelului si de cimbrisor. In plus, mai…

Talpa-gastii, o planta cu efect sedativ

Publicat pe 12 iun. 2014 at 5:00am

Talpa gastii reprezinta o planta des intalnita in tara noastra. Acestia spun ca are un efect sedativ cardiac sau nervos si scade tensiunea arteriala. Aceasta planta creste pe terenurile uscate, de la marginea drumurilor si in zavoaie, a dat rezultate spectaculoase si in distoniile neurovegetative.

Beneficii talpa-gastii

Se mai numeste si coada-leului sau creasta-cocosului. Expertii in fitoterapie spun ca de la aceasta planta se pot utiliza partile aeriene si inflorite. Acestea contin un ulei volatil, o saponina si un alcaloid.

Talpa-gastii are efecte benefice in cazul dereglarilor cardiace de origine nervoasa, linistirea starilor de sufocare in astm,…