Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

septembrie 27, 2010

Sanatatea si Preventia

Publicat pe 27 sept. 2010 at 10:32pm

>

Este bine sa fii informat despre corp, dar sa stii cum sa ii faci bine este si mai util. Cu ajutorul articolelor din aceasta categorie aflati in acelasi timp ce influenta au alimentatia si un stil de viata sanatos asupra corpului  dumneavoastra si cum sa va hraniti si sa va comportati astfel incat sa fiti in forma optima. De la preventie si pana la diagnosticarea timpurie, gasiti aici un ghid pe care puteti sa-l folositi zi de zi. Informatiile privind masurile in caz de urgenta va ajuta sa actionati corect in orice situatie si chiar sa salvati vieti.

Medicina

Publicat pe 27 sept. 2010 at 10:26pm

>

Care este diferenta dintre tomografia computerizata ( CT) si tomografia prin rezonanta magnetica (MRT) ? Ce face psihoterapeutul? Ce inovatii sunt in terapia genetica? Cand se aplica tratamentul cu antibiotice? Cum se desfasoara un transplant de organ si cine se califica pentru acesta? In aceasta categorie se raspunde la toate aceste intrebari – si la multe altele. In afara de aceasta, aici aflati cum poate azi stiinta moderna si cercetarea medicala sa invinga boli altadata mortale, cum poate sa ne prelungeasca viata  si sa ne ajute sa alinam afectiuni ale batranetii.

Afectiuni si Boli

Publicat pe 27 sept. 2010 at 10:20pm

  Aceasta sectiune ofera informatii despre afectiuni si boli care le vor multumi in egala masura pe cei care doresc sa inteleaga ce se intampla in corp in cazul unei boli neurologice, cat si pe cei care doresc sa afle denumirile exacte ale bolilor. In aceasta sectiune se gasesc informatii privind bolile ereditare si infectii virale, afectiunile cardiace, vasculare si nervoase precum si despre bolile organelor, ale sangelui, ale muschilor si ale  pielii – pentru fiecare fiind prezentata o descriere detaliata a simptomelor si a diverselor posibilitati de tratament.

Ciclurile Vietii – Corpul Uman

Publicat pe 27 sept. 2010 at 10:14pm

>

De la concepere si pana la moarte, corpul uman este locul si produsul unor fenomene psihice si fizice  complexe. Articolele acestei sectiuni descriu de unde vine si cum se dezvolta omul. In plus mai aflati si cum puteti sa va imbunatatiti viata, daca tineti seama de corpul dumneavoastra si de necesitatile acestuia.Cunoasterea ciclurilor vietii umane are ca rezultat trairea lor mai intensa si imbunatatirea conditiilor proprii de viata.

Psihism

Publicat pe 27 sept. 2010 at 10:04pm

>

Exista parti ale creierului nostru inca necercetate.Fara indoiala ca folosim numai o parte a capacitatilor noastre; pas cu pas, incep totusi sa fie intelese tot mai multe mecanisme, rezultatele cercetarilor fiind folosite pentru tratarea bolilor mintale. Articolele sectiunii Psihism va ofera informatii despre fenomenele inteligentei, ale memoriei si perceptiei precum si ale sentimentelor, dar si despre cele ale dereglarilor  psihice si ale dementei. Va faceti astfel o idee despre forta spiritului, care va ajuta de atfel sa va intelegeti mai bine pe dumneavoastra insiva.

Advertisement

Mai multe...

Arhiva

septembrie, 2010
lun mar mie joi vin sâm Dum
    oct. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930