Detoxifierea corpului cu ajutorul carbunelui medicinal0 Comments

Publicat in:
Etichete: apa, artar, carbune medicinal, colon, corp, detoxifiere, intoxicaţie, linguri, sare de Himalaya

Este bine ca organismul sa fie detoxifiat din cand in cand, asa incat acesta sa poata elimina substantele toxice acumulate de-a lungul timpului. Portalul Care2.com prezinta un remediu naturist, apreciat drept unul dintre cele mai eficiente tratamente de detoxifiere a colonului.

Aceasta bautura contine ingrediente simple: apa, lamaie, sirop de artar si carbune medicinal. Este vorba despre o limonada, care trebuie sa fie pastrata la frigider, acolo unde se mentine proaspata timp de cel mult trei zile. Trebuie sa se agite cat mai bine inainte de consumare pentru a omogeniza bine carbunele cu sucul.

Ca si ingrediente, aceasta bautura contine 500 ml de apa, o lamaie, doua linguri de sirop de artar, doua capsule de carbune activ si praf sare de Himalaya.

Carbune medicinal

Carbune medicinal

Cum se prepara acest amestec?

Pentru prepararea sa, este bine sa taiati lamaia in jumatate si stoarceti-o in apa, apoi adaugati circa 2 linguri de sirop de artar si un praf de sare Himalaya.

Nutritionistii sustin ca aceste ingrediente se amesteca bine pana se omogenizeaza, iar apoi va trebui sa zdrobiti cate doua comprimate de carbune medicinal si sa le adaugati in preparat. Este bine sa amestecati din nou bine pana cand vei obtine un preparat omogen.

Este necesar sa consumati aceasta bautura cat mai devreme dimineata pe stomacul gol, iar cealalalta jumatate seara inainte de culcare. Aceasta cura dureaza o saptamana si poate fi tinuta de doua ori pe an.

Cercetatorii recomanda carbune in caz de otravire si intoxicatie!

Specialistii spun ca substanta prezenta in carbunele activ poate fi folosita cu scopul eliminarii toxinelor din corpul uman. Ea are rolul de a curata intestinele si colonul, dar si de a trata starea de mahmureala.

Portalul Care2.com ne anunta ca aceasta substanta, carbunele activ a fost analizat temeinic in anii ’80. Expertii sustin ca el diminueaza in mod semnificativ simptomele de gaze intestinale, balonare si crampe. Cercetatorii din cadrul Universitatii din Michigan, SUA recomanda carbune in caz de otravire si intoxicatie: 50-100 de grame pentru adulti si 10-25 de grame pentru copii.

De asemenea, trebuie sa stiti ca doza recomandata cu scopul prevenirii gazelor intestinale este 500-1000 mg pe zi si 4-32 grame pe zi pentru scaderea colesterolului din sange.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Detoxifierea corpului cu ajutorul carbunelui medicinal

Lasă un răspuns