Sfaturi pentru eliminarea metalelor grele din organism0 Comments

Publicat in:
Etichete: corp, ficat, lamaie, mancare, metale grele, organic, organism, pasta de dinti, poluare, produse, rinichi, toxice

Apa si usturoiul

Este bine sa consumi cat mai multa apa, dar ai grija sa fie filtrata, deoarece si aceasta contine urme de metale grele. Inca din anii ’70, usturoiul a fost folosit cu success pentru o detoxifiere de plumb, asadar, acesta nu este doar un antibiotic natural. Daca ai astfel de dificultati de sanatate, chiar daca nu este un lucru prea placut, mananca cate 3 catei de usturoi pe zi.

Metalele grele din organism

Metalele grele din organism

Varza si chefirul

Si varza acra, dar si legumele fermentate sau chefirul te pot ajuta la eliminarea din organism a metalelor grele. In plus, grapefruit-ul si lamaile ajuta la eliminarea metalelor grele din organism.

Sucul de tomate

Este recomandat ca in alimentatia ta sa eviti conservele inclusive sucul de tomate sau legumele. Este necesar sa eviti pestele, iar in cazul in care acesta face parte din meniul tau de zi cu zi, poti consuma fructe de mare precum raci, melci, scoici, crabi sau homar, deoarece ele sunt mai sarace in mercur.

Baile de aburi

Trebuie sa utilizezi clorofila lichida si sa o amecteci cu ceaiul sau cu limonada proaspat facuta. Peste jumatate din metalele grele ce ajung in corpul nostru intra prin piele, asadar, saunele sau baile cu aburi iti sunt prietene, in felul acesta poti elimina toxinele prin transpiratie, arata cercetari recente.

Sportul si miscarea

Ca sa scapi de metalele grele din corp trebuie sa faci sport cat mai des, deoarece miscarea fizica iti stimuleaza muschii. Apeleaza si la acupunctura, deoarece ea iti poate ajuta ficatul sa scape de toxinele nocive.

Bea sucuri naturale

Poti inlocui pasta de dinti normala cu bicardonat sau pasta de dinti organica. Incearca sa consumi cat mai multe sucuri naturale facute in casa, invata sa speli bine fructele, deoarece multe dintre acestea sunt spropite cu pesticide daunatoare organismului.

Mananca legume organice

Mananca la mesele principale ale zilei cat mai multe legume organice si evita mancarea procesata sau prea sarata! Inlocuieste produsele chimice de curatenie cu otet, praf de copt sau peroxid de hidrogen, care este un bun dezinfectant natural. Poti utiliza sticle din sticla in locul sticlelor de plastic, pentru a depozita apa.

Daca cumva suferi brusc de simptome precum insomnii tot mai dese, depresie si pierderi de memorie, in cazul acesta este bine sa contactezi medicul cat mai urgent si sa iei masuri.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Sfaturi pentru eliminarea metalelor grele din organism

Lasă un răspuns