Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 20, 2014

Ce masuri trebuie sa isi ia in anotimpul rece cei care sufera de psoriazis?

Publicat pe 20 nov. 2014 at 1:05am

Cei care sufera de psoriazis trebuie sa isi ia masuri si sa se tina la adapost de factorii de mediu, cum ar fi frigul, avertizeazsa specialistii. Trebuie sa stiti ca epiderma reprezinta de fapt cel mai mare organ al corpului, cu un rol foarte important in apararea corpului uman de factorii externi.

In sezonul rece, ca urmare a temperaturilor scazute, precum si a frigului, vantului sau gerului, structura hidrolipidica a pielii este afectata iar functia de bariera a pielii este alterata. Medicii sunt de parere ca epiderma este mai vulnerabila la firg si pentru ca…

Dieta Perricone

Publicat pe 20 nov. 2014 at 1:03am

Dermatolog si expert in ingrijirea tenului, doctorul Nicholas Perricone a lansat una dintre cele mai de succes carti despre folosirea nutritiei in tratarea problemelor de piele, a imbatranirii premature, a obezitatii si a altor afectiuni: The Perricone Prescription, Dieta Perricone, bazata pe principiul ca anumite alimente au efecte pro-inflamatorii si favorizeaza retentia de apa.

La baza Dietei Perricone este un program de 4 saptamani (28 de zile), suplimentata de aportul de vitamine si minerale, miscare (cel putin 20 de minute pe zi) si o serie de proceduri pentru imbunatatirea aspectului tenului si a pielii. Daca esti neincrezatoare in efectele benefice ale diete, sau ai nevoie de motivatie pentru a putea…

Cate bacterii se afla in automobilul tau?

Publicat pe 20 nov. 2014 at 1:01am

Expertii au constatat in urma realizarii unor cercetari ca volanul masinii unui sofer contine, in medie, aproape de noua ori mai multi microbi decat capacul unei toalete.

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au aflat ca pe o suprafata de circa sase centimetri patrati se afla circa 80 de bacterii, iar in medie circa 700 de bacterii periculoase se gasesc in interiorul unei masini, in general.

Conform datelor publicate de BBC, la un autoturism, volanul sau contine de noua ori mai multi microbi decat capacul unei toalete.

O cercetare britanica a relevat faptul ca…