Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 17, 2014

Cum se efectueaza tratamentul bolnavilor de epilepsie?

Publicat pe 17 nov. 2014 at 1:05am

In cazul bolnavilor de epilepsie, expertii sustin ca tratamentul medicamentos are scopul de a diminua aparitia crizelor epileptice, insa acesta poate determina si disparitia acestora.

Potrivit medicilor, terapia in cazul crizelor epileptice este una specifica. Specialistii sustin ca in conditiile unui tratament corect ales, circa 30% dintre acesti bolnavi pot sa nu mai faca crize sau sa aiba parte de ele foarte rar.

Bolnavii au in acest fel sansa sa desfasoare o viata normala, insa trebuie sa tina cont de cateva recomandari venite din partea medicilor. In primul rand, expertii sunt de parere…

Dieta Dr. Oz

Publicat pe 17 nov. 2014 at 1:03am

Iti place de Doctor Oz, ai incredere in acesta si esti convinsa ca vrei sa tii dieta Doctor Oz? Celebrul medic chirurg este extraordinar, atunci cand vine vorba de sfaturi de dieta: stie sa explice importanta slabirii pentru sanatate si poate sa te convinga ca dieta Dr. Oz este exact ceea ce ai nevoie, in acest an.

Grasimea periculoasa: grasimea abdominala

Dieta Dr. Oz se concentreaza pe grasimea abdominala, aceasta fiind cea mai periculoasa pentru sanatatea ta. Daca grasimea pe care o ai in jurul coapselor sau pe maine nu este atat de…

Sunt bune tigarile electronice daca vrei sa te lasi de fumat? Afla din acest studiu

Publicat pe 17 nov. 2014 at 1:01am

O cercetare recenta care a fost realizata pe mai multi bolnavi de cancer a aratat faptul ca tigarile electronice ar putea favoriza dependenta de nicotina. In plus, oamenii de stiinta au observat ca persoanelor care utilizeaza aceste dipozitive le este la fel de greu sa renunte la fumat ca si celor care fumeaza tigari clasice.

Studiul a aratat ca cei care utilizeaza tigari electronice prezinta o dependenta de nicotina mult mai accentuata si au la fel sau mai putine sanse de a renunta la fumat ca si cei care prefera sa fumeze.