Dieta Dr. Oz0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, dieta, dr oz, exemple meniu, grasime, meniu, mic dejun, sfat, sfaturi

Iti place de Doctor Oz, ai incredere in acesta si esti convinsa ca vrei sa tii dieta Doctor Oz? Celebrul medic chirurg este extraordinar, atunci cand vine vorba de sfaturi de dieta: stie sa explice importanta slabirii pentru sanatate si poate sa te convinga ca dieta Dr. Oz este exact ceea ce ai nevoie, in acest an.

Dieta Doctor Oz

Dieta Doctor Oz

Grasimea periculoasa: grasimea abdominala

Dieta Dr. Oz se concentreaza pe grasimea abdominala, aceasta fiind cea mai periculoasa pentru sanatatea ta. Daca grasimea pe care o ai in jurul coapselor sau pe maine nu este atat de periculoasa (desi da, este inestetica), grasimea abdominala se afla in imediata apropiere a organelor vitale, care nu isi mai pot indeplini corect functiile, datorita acesteia. Primul pas pe care trebuie sa il faci in dieta Dr. Oz este sa te asiguri ca elimini grasimea abdominala!

Dieta Dr. Oz: Incepe ziua cu un mic dejun sanatos

Doctor Oz te sfatuieste sa nu iti neglijezi micul dejun, orice ai face in restul zilei (desi ar fi bine ca alegerile tale sa fie sanatoase pe tot parcursul dietei Dr. Oz). Carbohidratii complecsi, fibrele si vitaminele reprezinta alegeri excelente, care iti vor dau un impuls extraordinar, energia si nutrientii de care ai nevoie pentru a asigura buna functionare a organismului.

Mananca in fiecare dimineata o portie de fulgi naturali de ovaz (varianta pe care o recomanda Dr. Oz consta in fulgi simpli proveniti din bobul intreg presat, fara eliminarea taratelor), impreuna cu cateva linguri de iaurt grecesc natural si fructe proaspete (fructele de padure sunt ideale, pline de antioxidanti si vitamine).

Nu uita de bautura magica!

Pentru a-ti oferi un plus de vitamine si nutrienti, este obligatoriu sa iti incepi fiecare dimineata cu o bautura miraculoasa sanatoasa, care face parte din dieta Dr. Oz – amesteca intr-un blender un mar, o tulpina de telina, o legatura de patrunjel, un castravete si o bucatica de tulpina de ghimbir.

Mananca inainte de fiecare masa un mar

Studiile arata ca cei care mananca un mar, inainte de fiecare masa importanta, consuma in medie cu 100 de calorii mai putin pe zi. Si, desi 100 de calorii ti se pot parea putine, de exact atat ai nevoie pentru a slabi 6 kg pe an, fara niciun alt efort!

Dr. Oz: Dieta pe baza grupelor sanguine reprezinta un mit!

Doctor Oz sustine ca dieta bazata pe grupele sanguine reprezinta cel mult un punct de plecare in analiza dietei, daca nu chiar un mit.

Teoretic, exista grupe de persoane care reactioneaza mai bine sau mai putin bine la anumite grupe de alimente: asiaticii, de exemplu, nu tolereaza produsele lactate. Alte persoane manifesta intolerante la grau dar dieta Dr. Oz se bazeaza pe o notiune simpla: alimentele anti-inflamatoare.

Meniul in dieta Dr. Oz: Fibre + Proteine slabe + vegetale

Majoritatea persoanelor, este de parere Dr. Oz, reactioneaza extrem de bine la o dieta bazata pe proteine slabe, consumate impreuna cu vegetale bogate in nutrienti si fibre care ajuta la digestie.

Nu poti da gres cu dieta Dr. Oz daca iti compui mesele din proteine slabe, pe care le combini cu legume bogate in nutrienti, preparate crude, sub forma de salate, sau la aburi.

Exemple de meniu in dieta Dr. Oz

Dimineata: Dr. Oz te sfatuieste sa iti incepi diminetile cu micul dejun bogat in fibre si nutrienti si bautura miraculoasa (prezentate mai sus – mai ales in cazul in care obisnuiesti sa faci miscare), sau cu un mic dejun bogat in proteine slabe, sanatoase (doua oua fierte, impreuna cu o salata de legume crude).

Pranz: Mananca o friptura de pui la gratar sau peste la cuptor, impreuna cu o salata de legume si legume verzi la aburi.

Celebrul doctor te asigura ca decizia corecta este aceea de a avea 5 mini-mese pe zi, pentru a-ti scoate din vocabular cuvantul “gustare”, asociat de cele mai multe ori cu mancarea junk food.

Un alt sfat pretios?! Incearca sa iti automatizezi mesele, in asa fel incat sa nu trebuiasca sa te gandesti in fiecare zi care iti sunt optiunile culinare. In momentul in care stii ca dimineata si la pranz ai meniuri fixe, esti mult mai putin tentata sa cai in capcana unor alegeri neinspirate si reusesti sa iti urmei indeaproape dieta!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Dr. Oz

Lasă un răspuns