Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 10, 2014

Studiu: Motivul pentru care este sanatos sexul ocazional

Publicat pe 10 nov. 2014 at 1:05am

O cercetare care a fost realizata in SUA de catre o echipa de savanti de la Universitatea Cornell arata faptul ca sexul ocazional nu duce la depresie. Testele efectuate de expertii din SUA contrazic teoria potrivit careia aventurile amoroase ocazionale, fara implicare sentimentala, duc la diminuarea respectului de sine.

Potrivit BBC, acest studiu sugereaza ca escapadele mentionate au chiar efecte pozitive.

In cadrul testelor au luat parte studenti singuri, care au documentat timp de 12 saptamani toate relatiile ocazionale pe care le-au avut in aceasta perioada.

Participantii au precizat sentimentele pe…

Dieta de slabit cu ceai de goji

Publicat pe 10 nov. 2014 at 1:03am

Daca esti in cautarea unei solutii miraculoase pentru a da jos kilogramele in plus, iar toate curele de slabire ti se par nepotrivite, poti incerca dieta cu ceai de Goji. Desi nu este o solutie magica (trebuie sa faci si alte lucruri pentru a slabi, nu doar sa bei ceai), acesta ajuta extrem de mult la arderea grasimilor si ofera o stare de bine oricarui corp care il bea frecvent.

Goji este o puternica sursa de energie si ofera foarte multe beneficii corpului. Provenite din Himalaya,…

Ce spune stiinta despre cateva reguli de sanatate?

Publicat pe 10 nov. 2014 at 1:01am

In multe situatii in care va imbolnaviti sau suferiti de vreo afectiune, stiti inca din copilarie ca trebuie sa actionati intr-un anume fel. Poate ca asa v-au spus bunicii sau parintii. De pilda, unii afirma ca daca migrenele te chinuie, ar trebui sa mirosi un mar verde.

Expertii au descoperit acest aspect in cadrul unor teste si recomanda, printre altele, sa mananci in fiecare zi cel putin cinci portii de legume si fructe, sa bei 2 litri de apa sau diminuezi in mod constant consumul de sare, zahar si grasimi.

Iata cateva dintre…