Dieta de slabit cu ceai de goji0 Comments

Publicat in:
Etichete: ceai de goji, cura de slabire, dieta cu ceai, dieta cu goji, dieta de slabit, Goji

Daca esti in cautarea unei solutii miraculoase pentru a da jos kilogramele in plus, iar toate curele de slabire ti se par nepotrivite, poti incerca dieta cu ceai de Goji. Desi nu este o solutie magica (trebuie sa faci si alte lucruri pentru a slabi, nu doar sa bei ceai), acesta ajuta extrem de mult la arderea grasimilor si ofera o stare de bine oricarui corp care il bea frecvent.

Dieta cu ceai de goji

Dieta cu ceai de goji

Goji este o puternica sursa de energie si ofera foarte multe beneficii corpului. Provenite din Himalaya, fructele de Goji contin nu mai putin de 21 de minerale, 18 aminoacizi, proteine si vitamine, care confera sanatate. Fructele de Goji se pot consuma atat crude, avand un gust dulce-picant, cat si in supe sau in ceai.

Cum se prepara ceaiul de Goji?

In primul rand, trebuie sa cauti fructe uscate de Goji, pe care le adaugi in apa fiarta si le lasi 5 minute la infuzat. Fructele nu trebuie sa fie aruncate, dupa ce a fost baut ceaiul, ci este indicat sa fie mestecate, deoarece au proprietati deosebite.

Ce beneficii ofera un astfel de ceai?

Odata ce ai inceput o cura cu ceai de Goji (vezi un bun exemplu aici), vei descoperi nu doar ca slabesti, ci si ca ii oferi corpului un plus de sanatate. Astfel, starea organismului va fi din ce in ce mai buna, rinichii si ficatul vor fi si ei intr-o stare de invidiat iar racelile vor veni mai greu, deoarece sistemul imunitar va fi mult mai puternic. Cu ajutorul ceaiului de Goji, circulatia sangelui si functiile sexuale vor functiona mult mai bine.

Exista efecte negative ale unui astfel de ceai?

Atentie! Atunci cand bei ceai de Goji trebuie sa analizezi cu atentie prescriptiile medicamentelor pe care le iei, deoarece poate interactiona cu medicamente petnru diabet. Este indicat sa nu fie consumat in exces, deoarece poate sa aiba efecte secundare. Pana la urma insa, orice aliment consumat in exces poate sa duca la efecte neplacute, asadar nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu acest lucru.

Daca vrei o slabire rapida, evident, nu scapi cu dulciuri, prajeli si sucuri acidulate. Pe langa ceai de Goji, este bine sa renunti la toate aceste minunatii rele si sa incepi sa faci sport. Fara doar si poate, in cateva saptamani, corpul tau se va simti minunat.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta de slabit cu ceai de goji

Lasă un răspuns