Ce nu stii despre greutatea ta?0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta, greutate, ingrasare, kilograme, metabolism, mit, mituri

Acumularea kilogramelor in plus este un proces mult mai complicat decat pare la prima vedere. Acesta proces nu tine numai de cantitatea de hrana consumata, ci si de alti factori pe care nu ii cunosti.

Expertii sustin ca un rol important in procesul de ingrasare il are accelerarea metabolismului.

Ingrasarea si mituri despre greutate

Ingrasarea si mituri despre greutate

Mituri despre greutate

Multi cred ca daca mananca hrana picanta isi accelereaza metabolismul. Acesta este doar un mit, insa trebuie sa stii ca metabolsimul este accelerat de o dieta echilibrata si sanatoasa, cu multe proteine.

Variatiile prea mari in dieta sunt, de asemenea, motive pentru a lua in greutate. Multi cred ca isi vor deregla ireparabil metabolismul daca au o dieta cu extreme intre care penduleaza.

Si acesta este doar un mit, adevarul fiind ca metabolismul poate reveni oricand la ritmul lui normal.

Ridicarea greutatilor nu este suficienta! Un alt mit este cel legat de ridicarea de greutati atunci cand faci sport.

Unii cred ca aceasta activitate iti va aduce multe kilograme in plus, insa si acest lucru este departe de adevar, muschiul necantarind mai mult decat grasimea.

Sportul si kilogramele in plus duc la scaderea in greutate? Multi cred ca, atat timp cat faci sport, nu ai cum sa acumulezi kilograme nedorite, ceea ce este un lucru fals, dupa cum apreciaza expertii.

Prin urmare, nu este cazul sa consumi prea multe dulciuri, crezand ca sportul te va ajuta sa arzi toate caloriile consumate.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce nu stii despre greutatea ta?

Lasă un răspuns