Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 9, 2014

Vrei sa traiesti mai mult? Iata ce trebuie sa faci!

Publicat pe 09 nov. 2014 at 1:05am

In cazul in care v-ati propus sa deveniti mai longevivi, solutia este sa va apucati de sport. Nu cu greutati sau un sport solicitant. Un sport usor de practicat poate creste sansa de viata cu cinci ani pentru barbati sau cu sase pentru femei.

Joggingul

Comitetul European de Cardiologie pune joggingul pe primul loc. Insa, numeroase alte cercetari au demonstrat acest lucru pana acum. Cercetatorii englezi de la Centrul Musculoskeletal BUPA din Londra au demonstrat ca un program regulat de jogging mareste speranta de viata cu cei…

Dieta cu ceai de trandafir

Publicat pe 09 nov. 2014 at 1:03am

Majoritatea celor care vor sa slabeasca apeleaza si la ceaiuri pentru a putea diminua numarul kilogramelor acumulate in plus. Ceaiurile pentru slabit nu trebuie folosite ca metode de slabit in sine, ci numai ca ajutoare in curele de slabit.

In cazul in care ajungi in situatia sa urmezi o dieta de slabit si iti propui sa grabesti un pic procesul de slabire, apeleaza la ceaiuri din plante pentru a arde mai repede calorii.

De exemplu, expertii spun despre

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,

Care sunt simptomele leucemiei?

Publicat pe 09 nov. 2014 at 1:01am
Leucemia – Ce este?

Leucemia reprezinta un cancer al celulelor sangelui. Conform expertilor, celulele din sange sunt produse in maduva osoasa, care este un tesut prezent in majoritatea oaselor. In leucemie, maduva osoasa incepe sa produca prea multe leucocite si uneori acestea nu-si mai indeplinesc functiile. Aceste celule se inmultesc in continuu, cand ar fi normal sa se opreasca din acest proces.

Leucemia este una dintre afectiunile care ucide inca multi oameni din intreaga lume si care cauzeaza astfel multe probleme de sanatate.

Simptomele leucemiei

Potrivit medicilor, simptomele leucemiei depind de cat este de avansata afectiunea si pot…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,