Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corpul/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026
Ai un job part-time? Iata de ce afectiuni vei suferi - Corpul Uman - Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Ai un job part-time? Iata de ce afectiuni vei suferi0 Comments

Publicat in: Fără categorie


In urma unor cercetari, s-a observat ca joburile temporare si part-time le dau barbatilor dureri de cap, in timp ce femeile sufera mai mult, in cazul in care sunt angajate full-time.

Ingrijorarile legate de somaj si bani ii afecteaza pe barbatii angajati cu norma redusa, mai mult decat pe femei, din cauza presiunilor traditionale, arata un studiu citat de BBC.

Boli job part-time

Boli job part-time

In cursul anului trecut, angajatii barbati care au avut joburi part-time au ratat in medie 1,9 ore de munca, din cauza afectiunilor psihologice, in timp ce barbatii angajati full-time au lipsit doar 1,4 ore de la serviciu, potrivit unui studiu realizat de asiguratorii medicali Techniker-Krankenkasse (TK).

S-a constatat ca medicamentele anti-depresive sunt prescrise intr-un mod mai frecvent barbatilor care lucreaza part-time – 53%, decat celor cu un job permanent, releva studiul mentionat. In plus, reprezentantele sexului frumos care lucreaza mai des part-time decat barbatii – 40% fata de 7,4% – sunt mai afectate psihic, daca lucreaza full-time.

Barbatii, conditionati de traditie

Seful de la TK, Jenn Bass, a precizat faptul ca acest studiu demonstreaza un aspect cunoscut: barbatii sunt mai degraba stresati de tipul contractului de munca, decat de stresul la serviciu. Psihologii sunt de parere ca stresul apare ca urmare a unor conditionari traditionale: „barbatii sunt cei care aduc mancare acasa”.

In aceste situatii, lipsa unei securitati a jobului full-time, efectele crizei si neajunsurile financiare reprezinta factori de stres.

Raportul a analizat retetele si motivele de concediu medical in cazul a 3,9 milioane de membri ai companiei de asigurari, fiind pentru prima oara cand asociaza statutul de angajat cu nivelul de stres.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 54.05 RONVisislim line 30cps flacon vitaslim


Visislim line 30cps flacon vitaslim
Visislim LINE este singurul produs pentru slăbit de acest gen care acţionează concentrat asupra zonelor problematice – coapse, talie, şolduri. Acesta asigură o slăbire durabilă şi sănătoasă prin curăţarea fină a grăsimilor şi a celulitei acumulate.Eficienţa sa excelentă se datorează ingredientelor atent selecționate, care sunt combinate şi dozate cu precizie. Visislim LINE acţionează mult mai rapid şi eficient datorită formulei sale speciale lichide (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel).Slabire fara efect de tip yo-yo

Visislim LINE accelerează arderea grăsimilor subcutanate, mai ales în zonele problematice şi opreşte formarea altora noi. Reduce dimensiunea taliei, face coapsele mai subţiri şi mai ferme şi „sculptează” şoldurile. Acumulările de grăsimi sunt transformate în muşchi şi astfel corpul devine mai subţire şi ferm. Echilibrează procesele metabolice ale organismului, asigură menținerea greutăţii obţinute pe o perioadă îndelungată de timp şi ajută la evitarea efectului de tip yо-yо. Funcționează mult mai bine atunci când este combinat cu mai multă mişcare.Grijă pentru sănătateCombinaţia unică de patru ingrediente naturale îmbunătăţeşte metabolismul. Reduce pofta de dulciuri şi menţine zahărul din sânge la valori normale. Accelerează eliberarea de energie în organism şi crește tonusul. Administrarea de Visislim LINE este o modalitate eficientă pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase – un factor important pentru sănătatea omului.Cum se administrează Visislim LINE?Câte 1 capsulă de 3 ori pe zi (indiferent dacă se ia înainte, în timpul sau după masă).Pentru un rezultat de durată se recomandă să fie administrat nu mai puţin de 3 luni. Visislim LINE poate fi luat pe parcursul întregului an pentru menţinerea unei greutăţi sănătoase.Contraindicaţii: Nu sunt cunoscute. Femeilor însărcinate şi celor care alăptează li se recomandă să consulte un medic înainte de utilizare. Nu se recomandă persoanelor alergice la produse din peşte (capsule din gelatină de peşte). [...] 

Link-uri Sponsorizate

Ai un job part-time? Iata de ce afectiuni vei suferi

Lasă un răspuns