Studiu: Cum se poate vindeca cancerul pulmonar?0 Comments

Publicat in:
Etichete:bolnavi, cancer pulmonar, crioterapia, plamani, revolutionar, teste, Tratament

Persoanele care sufera de cancer pulmonar ar putea avea in viitor o noua sansa de vindecare cu ajutorul unei metode revolutionare. Potrivit specialistilor, crioterapia este o metoda prin care tesutul afectat este inghetat. In cadrul testelor efectuate in SUA, aceasta noua si revolutionara metoda de tratament si-a dovedit eficienta.

Expertii spun ca noul tip de tratament recurge la inghetarea locului afectat de cancer si promite o noua abordare in tratamentul acestui tip de tumori care afecteaza plamanii, scrie inquistr.com.

Tehnica inghetarii tesutului a fost deja aplicata in cazul cancerului de prostata si a celui renal, precum si in cazul unor afectiuni cardiace, in contextul unor teste foarte complexe.

Tratament pentru cancer pulmonar

Tratament pentru cancer pulmonar

Conform sursei citate, crioterapia este folosita si pentru tratarea tumorilor benigne, aceasta fiind o metoda preferata atunci cand anumite cazuri de cancer sunt considerate dificil de operat.

Medicii folosesc aceasta metoda si atunci cand cancerul este in metastaza, scopul fiind de a ameliora durerile.

Tratamentul implica folosirea unor sonde care sunt introduse langa tesutul afectat, pentru a introduce acolo argon, un gaz care este ulterior inghetat.

Rezultatele testelor sunt uimitoare!

Conform specialistilor, intregul proces dureaza, in total, aproximativ 10 minute. Operatiunea mentionata este atent urmarita pentru ca doar tesutul canceros sa fie inghetat, iar celulele sanatoase din apropiere sa nu fie afectate.

Rezultatele testelor efectuate pana in prezent au fost foarte bune, astfel incat cei 22 de pacienti tratati au scapat de tumorile maligne pulmonare.

De asemenea, trebuie spus ca in cazul a 5 din 22 de pacienti, aceste tumori erau moarte la sase luni dupa aplicarea tratamentului. Rezultatele testelor vor fi prezentate la o conferinta de profil, care va avea loc in orasul american New Orleans.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 174.00 RONErbario Toscano complex masline serum facial anti imbatranire 30 ml buc aymara italia srl


Et complex masline serum facial anti imbatranire 30 ml buc aymara italia srl
Concentrat pur de substanțe prețioase, formulate pentru a restabili elasticitatea, tonusul si fermitatea pielii. Furnizarea de acid hialuronic, elastina, colagen și glicozaminoglicani stimulează regenerarea celulelor naturale si intareste structura pielii de sprijin pentru a netezi conturul feței. Complexul activ unic format din OLEA-TECH 100% moleculelor active funcționale ale maslinului este o sursă de energie, care oferă hrană, hidratare și protecție naturală de stres oxidativ și daune foto-induse. Acesta conține, de asemenea, extract italiană nuc, bogat in polifenoli, care joacă o activitate puternic antioxidant și formează o structură cu zăbrele provocând un efect de strângere imediat. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Studiu: Cum se poate vindeca cancerul pulmonar?

Lasă un răspuns