De ce avem nevoie de imbratisari0 Comments

Publicat in:
Etichete:imbartisare, om de stiinta, prietenie, senzatii, studiu

Psihologii sunt de parere ca o expresie a unei reactii afective este reprezentata si de o imbratisare. Aceasta este un fel de emotie care renunta la mecanisme de autoaparare, un altfel de limbaj despre incredere sau prietenie. Un bun venit calduros sau bucuria revederii unui prieten drag sau a unui parinte are ca forma de exprimare tot o imbratisare.

Stresul si imbratisarea

Stresul si imbratisarea

Potrivit specialistilor, in primele zece secunde ale unei imbratisari se reduce hormonul stresului in creier, denumit oxitocina.

De asemenea, reactiile biochimice si fizice produse in corpul uman ca urmare a unei imbratisari au ca efecte ameliorarea simptomelor de depresie, reducerea oboselii si diminuarea presiunii sanguine.

Expertii au mai observat ca intreg sistemul imunitar primeste un imbold de lupta impotriva infectiilor si scade cantitatea de cortizol din sange, acesta fiind de fapt un hormon care regleaza metabolismul glucidic.

Imbartisarea duce si la reducerea riscului unor boli cardiovasculare, iar avantajele se mai refera si la imbunatatirea competentelor sociale, precum si cresterea sentimentului de incredere. Expertii ne indeamna sa ne schimbam perceptia despre imbratisari!

La aceasta concluzie a ajuns omul de stiinta Jan Astrom, conducatorul studiului pe aceasta tema.

Prin urmare, concluziile savantilor ne inspira sa ne imbratisam cu sinceritate si fara motive speciale, pentru a ne exploata emotiile si a fi mai sanatosi si a capata mai multa incredere in noi insine.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 18.15 RONPlantextrakt gm radicele secara 50ml buc plantextrakt


EXTRACT DIN RADICELE DE SECARA
SECALE CEREALE
Compozitie (ingrediente): extract hidro-glicero-alcoolic din radicele de Secara (Secale cereale). Contine alcool etilic de cereale 18 % vol Valoare energetica: 1,78 kcal/g
* Planta din cultura ecologica.
Certificat EcoInspect Ro-008.
Recomandari
Aparat digestiv
Sustine buna functionare a ficatului
Piele
Ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari psoriazice (impreuna cu Extractul din mladite de Cedru)
Mod de administrare:
Adulti si copii peste 7 ani: in general, cate 2 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese. In caz de asociere cu alte gemopreparate, in general, 3 ml, in putina apa, o data pe zi, inainte de masa.
La copii intre 2 si 7 ani, in tulburari hepatice: in general, cate 1 ml, in putina apa, de 2-3 ori pe zi, inainte de mese.
Durata administrãrii poate varia intre 1-3 luni de zile. Se poate repeta administrarea dupa 1 sau 2 luni de pauza.
1 ml = aprox. 25 de picãturi
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se agita inainte de administrare!
[...] 

Link-uri Sponsorizate

De ce avem nevoie de imbratisari

Lasă un răspuns