Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corpul/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026
Pietre la rinichi - atentie la caldura - Corpul Uman - Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Pietre la rinichi – atentie la caldura0 Comments

Publicat in: Fără categorie


Pietrele la rinichi sau calculii renali reprezinta o afectiune care produce suferinta multor persoane in acest moment. In urma unor studii s-a constatat ca in ultimele 3 decenii, numarul celor care sufera de pietre la rinichi s-a majorat ingrijorator de mult, spun specialistii.

Pietre la rinichi

Pietre la rinichi

O noua cercetare arata ca este foarte probabil ca, in viitor, situatia sa se inrautateasca si mai mult. Potrivit cercetatorilor, pericolul aparitiei pietrelor la rinichi este amplificat de cresterea temperaturilor globale, potrivit portalului io9.

De pilda, pediatrul urolog Gregory Tasian si o echipa de cercetatori au examinat peste 60.000 de pacienti, care erau inregistrati cu pietre la rinichi.

Expertii au descoperit faptul ca oamenii au mai multe sanse de a dezvolta depozite de calciu dureroase in rinichi in momentul in care temperaturile medii au crescut peste 50 de grade.

In realitate, cercetatorii spun ca destul de multe cazuri de pietre la rinichi au aparut aproximativ la 72 de ore dupa o zi caniculara.

Deshidratarea, factor important in cazul calculilor renali

Si cum schimbarile climatice afecteaza tot mai multe regiuni ale Terrei, care se afla in curs de incalzire, aceasta tendinta continua pe o suprafata geografica mai mare si in numar mai consistent.

Potrivit specialistilor, deshidratarea reprezinta principalul factor care provoaca aceste neajunsuri celor care fac pietre la rinichi, caz in care concentratia de calciu si minerale din urina se majoreaza, provocand aparitia calculilor renali.

Constatarile expertilor indica posibilele efecte asupra sanatatii publice in legatura cu schimbarile climatice la nivel global. Potrivit sursei citate, riscul este mai crescut pentru oamenii predispusi la formarea pietrelor la rinichi.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 14.48 RONMaxi life silimarina 80cpr buc


Silimarină 35mg
80 comprimate

Caracteristici:
Silimarina este unul dintre cele mai puternice remedii naturale ce actioneaza impotriva afectiunilor hepatice. Compusa dintr-un amestec de 3 flavone: silibina, silidianina, silicristina cu efect de stabilizare a membranei hepatocitului, este un foarte bun trofic si protector hepatic. Acestea favorizeaza regenerarea celulelor hepatice, maresc capacitatea organismului si in special a ficatului de a se apara de infectii. Silibina, cea mai activa componenta a sa, impiedica procesul de acumulare a toxinelor in ficat, favorizeaza activitatea celulelor hepatice si stimuleaza eliminarea compusilor toxici din celulele hepatice. Prin actiunea sa antihepatotoxica, Silimarina protejeaza ficatul, asigura detoxifierea naturala si pastrarea integritatii si functionalitatii normale a ficatului si organismului, impiedicind depunerea grasimilor in ficat. De asemenea, stimuleaza functiile hepatice de regenerare a celulelor lezate si inlocuirea zonelor distruse cu celule sanatoase. Combate litiaza biliara, stimuleaza digestia in dispepsii, iar prin efectul sau antioxidant, elimina substantele hepato-toxice (poluanti, chimicale, alcool, toxine alimentare). În plus, creste productia de enzime antioxidante care protejeaza ficatul de efectele nocive ale radicalilor liberi. Astfel, Silimarina are rol adjuvant in tratamentul urmatoarelor afectiuni ale ficatului - hepatita cronica si acuta, ciroza, icter, insuficienta hepatica si inflamari cronice.

Efecte:
•    este un foarte bun stimulent al activităţii ficatului, împiedică fribrozarea acestuia si contribuie la regenerarea sa;
•    ajută organismul sa se apere împotriva substantelor hepato-toxice;
•    scade riscul apariţiei calculilor biliari (pietre la fiere);
•    ajută în afecţiunile cardiace (hipotensiune), insuficienţă renală dar şi în boli ale sistemului nervos (surmenaj, migrene).

Precauţii:
•    Nu se administrează copiilor sub 3 ani.
•    A se pastra la loc intunecos,ferit de caldură, sub 25˚C.
•    Nu lasaţi la îndemana copiilor.
•    Nu folosiţi produsul dupa data expirării.
•    Acest produs este supliment alimentar si nu înlocuieşte un regim alimentar variat.
•    Nu depaşiţi doza zilnică recomandată.

Administrare: 1-2 comprimate de 3 ori pe zi

Compoziţie: silimarină (Silybum amrianum) 35mg, amidon de porumb, lactoză Super-Tab, talc, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, celuloză microcristalină.

Producător: S.C. SINTOFARM S.A., Str. Ziduri între Vii nr.22, sector 2, Bucureşti, România    [...] 

Link-uri Sponsorizate

Pietre la rinichi – atentie la caldura

Lasă un răspuns