Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 25, 2014

Cum scapam de guturai in mod cat mai natural?

Publicat pe 25 mai 2014 at 5:30am
Ce este guturaiul?

Guturaiul este o boala sezoniera, mai frecventa toamna si primavara. Aceasta se transmite extrem de usor, de cele mai multe ori printr-un stranut neprotejat si se caracterizeaza prin slabiciune generala, durere surda de cap si frisoane.

Cauze

Cei care racesc foarte des sunt persoanele care nu respecta un regim de viata sanatos, dorm putin, se hranesc irational, haotic, traiesc si lucreaza intr-un mediu viciat cu gaze si pulberi iritante.

Evolutie

Guturaiul incepe cu o senzatie de infundare a nasului si urechilor, usturime in gat, lacrimare a ochilor, tuse seaca, stranuturi…

Cat de bun este siropul de artar pentru corpul tau?

Publicat pe 25 mai 2014 at 5:15am
Apa de artar

In Canada se obsinuieste ca odata cu topirea zapezilor si trecerea spre nord a pasarii de zahar sa fie demarata recoltarea apei de artar.

Expertii sustin ca apa de artar are o concentratie de zahar cuprinsa intre 2 si 3% si din ea se prepara siropul de artar, despre care nutritionistii spun ca ar fi unul dintre cei mai sanatosi indulcitori din lume.

De exemplu, in provincia Quebec se recolteaza peste 90% din siropul de artar din Canada.

Asta inseamna cam trei sferturi din recolta mondiala.

Potrivit specialistilor, inainte de 1700, amerindienii aveau…

Care este avantajul barbatilor mai scunzi?

Publicat pe 25 mai 2014 at 5:00am

Expertii sustin ca barbatii pe care natura nu i-a inzestrat cu o statura impresionanta au un avantaj deloc de neglijat: vor trai mai mult decat cei inalti.

Aceasta este concluzia unui studiu recent. Oamenii de stiinta americani au descoperit, dupa ce au monitorizat 8.000 de subiecti, ca barbatii considerati scunzi, care masoara sub 1,58 de metri, sunt mai longevivi, ei prezentand un risc mai scazut de imbolnavire de cancer gratie bagajului genetic.

Explicatia

Acestia au mai putina insulina in sange si, de obicei, in cazul lor este prezenta gena protectoare FOXO3, informeaza Daily Mail.

Studiul a aratat faptul…

Permalink  |  Tagged with: , , ,