Deserturi delicioase, recomandate in dieta0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cura de slabire, desert, deserturi, dieta, diete, dulciuri, retete, sfaturi

De orice te poti lipsi cand vrei sa slabesti, dar cel mai greu iti vine sa renunti la savuroasele dulciuri cu care te mai rasfeti in timpul zilei. Avem o veste buna pentru tine! Nu trebuie sa elimini deserturile din dieta, ci sa optezi pentru unele sanatoase, cat mai „sarace” in calorii.

Deserturi in dieta

Deserturi in dieta

Inghetata cu capsuni alina pofta de dulce

Din cand in cand, te poti delecta cu 1-2 cupe cu inghetata preparata in casa. Nu doar ca-ti va stapani nevoia de a da iama la standul cu dulciuri, dar iti va incanta papilele gustative si te va racori pe canicula. Asigura-te ca ai la indemana 100 ml de frisca vegetala, un galbenus, 50 de grame de capsuni proaspete si o lingura cu zahar brun. Tine amestecul la congelator timp de cateva ore.

*2 cupe de inghetata contin 210 kcal.

Orezul cu lapte are putine calorii

Pe langa faptul ca este delicios, orezul cu lapte este si sanatos si iti ofera o senzatie de satietate care tine timp indelungat. Pentru preparare, ai nevoie de 40 gr orez, de 150 ml lapte degresat, o lingurita cu miere si putina scortisoara. Amestecul se fierbe la foc mic circa 40 de minute.

*1 portie contine 175 kcal.

Salata de fructe stimuleaza metabolismul

E racoritoare, se prepara cu usurinta si are putine calorii. Cu alte cuvinte, salata de fructe este un desert ideal pentru zilele in care ai pofta de ceva bun. Opteaza pentru fructe precum ananas, mere, pomelo si caise, deoarece acestea intensifica arderile de toxine si imbunatatesc tranzitul intestinal. Poti completa salata cu cateva cubulete de banana, kiwi si pepene galben, 3-4 nuci si putina frisca vegetala.

*1 portie medie contine in jur de 250 kcal.

Marul copt te ajuta la digestie

Daca nu mai ai pofta de mere verzi, atunci poti sa incerci o varianta mult mai delicioasa. Ai nevoie de 4-5 mere, care se scobesc, apoi se asaza pe tava pe care ulterior ai pus o foaie de copt. Merele se umplu cu miere si cu scortisoara, dupa care se tin la cuptor pana devin moi.

*1 mar copt de dimensiune medie iti va furniza in jur de 200 kcal.

Via Fitness

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Deserturi delicioase, recomandate in dieta

Lasă un răspuns