Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 26, 2014

Dormi in timpul zilei? Iata riscul la care te expui!

Publicat pe 26 apr. 2014 at 5:30am

Persoanele care au obiceiul de a dormi in timpul zilei, chiar si pentru scurte perioade, se expun riscului de a muri mai repede fata de persoanele care nu au un asemenea obicei, sustin cercetatorii britanici.

Expertii au ajuns la concluzia ca somnul in timpul zilei creste riscul mortii premature cu aproape o treime.

Cei care care dorm 1-2 ore risca sa faca boli precum bronsita, emfizemul si pneumonia.

Riscul de moarte prematura se majoreaza din cauza bolilor respiratorii, in acest caz manifestandu-se o inflamatie in corp.

Potrivit datelor unui studiu aparut in revista „American Journal…

2 diete cu care slabesti 4-5kg

Publicat pe 26 apr. 2014 at 5:15am

Va prezentam astazi 2 regimuri de slabit cu ajutorul carora puteti da jos 4-5 kg in mai putin de o saptamana.

Cele doua regimuri de slabire sunt bazate pe fructe, legume si carne, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta restrictiilor alimentare extrem de stricte. Vara se apropie, concediul este planificat, asa ca mai ramane doar ca silueta sa fie cea dorita. Alegeti dieta de slabit dorita din cele prezentate si parcurgeti pasii aferenti pentru a avea silueta la care visati.

Regimul alternativ

Cu regimul alternativ de slabit poti fi mai…

Cum trebuie sa ne bem cafeaua?

Publicat pe 26 apr. 2014 at 5:00am

Multe persoane beau cafeaua cu inghitituri mici, insa NU acesta este modul in care aceasta bautura ar trebui consumata pentru a-i simti cu adevarat aroma.

Expertii din Italia spun ca este bine sa bem cafeaua cu inghitituri mari.

Recomandarea vine din partea oamenilor de stiinta de la Universitatea din Napoli, care spun ca atunci cand este bauta cu sorbituri mari, cafeaua elibereaza mai multa aroma.

„Rezultatele ar putea ajuta la intelegerea factorilor care ii atrag pe consumatori catre aroma placuta a cafelei”, spun specialistii.

Aceasta indicatie nu este valabila insa pentru alte…