Curele de slabire si calciul din corpul uman0 Comments

Publicat in:
Etichete: calciu, calciul, celule, cura de slabire, curele de slabire, dieta, frumusete, grasimi, lactate degresate, soia, suc de fructe

Curele de slabire si calciul din organism

Curele de slabire si calciul

Curele de slabire si calciul

Cu totii ne dorim sa aratam cat mai bine indiferent de situatie. Fie ca vorbim de o plecare la mare, unde aparitia in costum de baie este inevitabila, fie ca este vorba de o piscina sau de o imbracaminte mai lejera, toate situatiile ne fac sa ne gandim ca modul in care aratam nu este cel dorit de noi. Cautam si incercam diete noi sau dietele care ne-au ajutat in trecut si le repetam.

Ceea ce nu stim este faptul ca sanatatea si calciul din organism au o legatura stransa. Calciul este sanatos in formarea si intretinerea sistemului osos, organismul folosins calciul de la varste fragede, fiind un necesar al cresterii si dezvoltarii noastre.

Unele cercetari au constatat ca aportul de calciu joaca un rol vital in pierderea in greutate sau in mentinerea ei.

Foarte multe persoane care incep o cura de slabire, elimina produsele lactate din dieta lor zilnica, pe principiul ca acestea contin grasimi. Acesta este un lucru gresit, deoarece, tocmai consumul de produse ce contin calciu ajuta la accelerarea procesului de slabire.

Un aport redus in dieta saraca in calorii este principalul motiv prin care se crede ca pierderea in greutate este eficienta. Consumul cat mai mare de calciu ajuta metabolismul sa arda cat mai multe calorii. Este putin probabil ca aport de calciu din organism sa fie depozitat in grasimi deoarece grasimea din celule este arsa de calciul aflat in celule.

Nu este necesar sa consuman lactate grase, lactatele degresate, branza slaba sau iaurtul dietetic sunt niste optiuni bune. Cei care au intoleranta la lactate, pot folosi sucuri de fructe sau produse de soia care sunt alternativele cele mai eficiente.

In momentul inceperii unei diete pentru slabire cu lactate este bine de stiut cantitatea optima de calciu care trebuie adus, ca aport, in cura. Aceasta este de 1,000 pana la 1,200 mg. Este indicat ca, inainte de inceperea unei astfel de diete, sa se consulte un specialist pentru a recomanda un dozaj optim organismului dumneavoastra.

Este imporatant de stiut ca lactatele integrale, cum ar fi branzeturile din piete si laptele direct de la producator, au un nivel ridicat de grasimi, iar excesul lor poate avea repercusiuni negative asupra organismului nostru, prin cresterea colesterolului. Acesta poate  cauza probleme cardio vasculare.

Produsele din lactate degresate, sucurile naturale si produsele din soia sunt cele mai optime in curele de slabire, prin stocarea calciului in celulele grase.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Curele de slabire si calciul din corpul uman

Lasă un răspuns