Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 6, 2014

Dieta cu apa calda

Publicat pe 06 apr. 2014 at 5:30am

Dieta cu apa este tot mai apreciata in zilele noastre, existand mai multe variante dintre care fiecare isi poate alege regimul hidric cel mai potrivit.

Beneficii

Atunci cand consumam apa calda, stomacul se linisteste, digestia se imbunatateste si totodata apa calda ajuta organismul in mentinerea temperaturii intrioare constante.

Alte beneficii ale hidratarii optime pe termen lung Pielea devine mai luminoasa, mai tanara, mai elastica; Sunt prevenite afectiunile digestive, arsurile gastrice ameliorate; scade totodata aciditatea gastrica; Constipatia dispare; Memoria se imbunatateste; Ficatul functioneaza mai bine; Sunt prevenite unele afectiuni urinare, ca pietrele la rinichi; Este accelerat metabolismul, tesuturile grase…

De ce este mai periculos sa fii slab decat gras?

Publicat pe 06 apr. 2014 at 5:05am

Expertii ne anunta ca este posibil ca riscurile asupra obezitatii sa fie exagerate. Specialistii spun ca greutatea mai mica ar avea riscuri mai mari asupra sanatatii. Aceasta este concluzia unui studiu recent.

Persoanele foarte slabe au un risc mai mare de moarte prematura in comparatie cu cele grase, anunta National Post.

Concluzia apartine cercetatorilor din Canada, care au analizat 51 de studii ce au urmarit legatura dintre indicele de masa corporala (IMC) si cauzele mortii.

De exemplu, adultii cu greutatea sub cea normala, cu un indice de masa…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,

Remedii naturiste pentru nas infundat

Publicat pe 06 apr. 2014 at 5:00am

Daca nasul infundat este insotit si de alte simptome, precum dureri in gat, tuse, febra, dureri musculare, oboseala nejustificata, poate anunta o raceala sau gripa.

Este bine sa nu intri in panica, dar nici in prima farmacie care-ti iese in cale.

Incearca remediile pe care natura ti le pune la dispozitie cu atata darnicie – remedii naturiste. Nu dau dependenta si nici nu au reactii adverse.

Inhalatii cu plante aromate

De mare ajutor in asemenea problema iti pot fi inhalatiile facute cu plante puternic aromate, ca menta, busuioc, cimbru,…