Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Educatia copilului – Cum influenteaza pedeapsa dezvoltarea copilului
Ai ceva de spus despre acest video? Scrie mai jos

6 comentarii

  1. Claudia Bacaoanu

    Foarte bun. Asteptam si alte detalii despre educatia copilului

  2. Liviu Bumb

    Nu vreau sa fiu rau dar cred ca prezentatoarea nu intelege efectul benefic pe care il are „nuiaia” asupra copilului!
    E adevarat ca nu trebuie sa ne descarcam nervii prin bataie…copilul trebuie educat in asa fel incat sa inteleaga ca trebuie sa traiasca dupa anumite principii, nu dupa cum vrea el!
    Copilul cand face o greseala nu trebuie pedepsit, trebuie corectat…dar daca face intentionat o greseala, chiar si asteapta sa fie pedepsit iar daca nu se intampla lucrul asta…ce va urma, cred ca stiti: „obraznicie, neascultare, etc.!
    Normal ca vrea sa fie independent la fel ca si noi dorim lucrul asta, dar…e normal ca un copil sa conduca „mama si tata”?
    Fiecare are posibilitatea sa isi educe copilul sau sa fie educat de catre altii…copilul capteaza tot pentru a fi „cineva”.
    Succes in educarea lor!

    • sabina

      Dl. Bumb , imi pare rau pt. copii dvs. , sunteti prins in niste teorii -pe care le si argumentati foarte bine ,dupa cum am citit din comentariul dvs. , care nu sunt benefice pentru dezvoltarea unui copil. Va sugerez sa revedeti video-ul d-nei psiholog.

    • sabina

      V-am scris pentru ca, din pacate pentru mine, stiu ce inseamna sa fi crescut cu bataia si cu frica, nu pentru a intra in contraziceri – cum se obisnuieste la noi, la romani. Iertati-ma daca am fost prea directa. Nu intentionam sa supar ori sa jignesc. Din experienta proprie pot sa va spun ca pedeapsa corporala sau verbala nu este benefica si nu ajuta nici la a creste un om cu principii ori „pentru a fi cineva”. Acesta este un alt capitol. „Ajuta” doar la pierderea increderii in sine si a stimei de sine, precum si la formarea unui sentiment de inferioritate permanent. Nu cred ca va doriti aceste lucruri pentru copilul dvs.

  3. Liviu Bumb

    Nu va suparati…dar de ce a fost sters comentariul pe care l-am postat astazi…
    Multumesc anticipat pentru raspuns!

Lasă un răspuns