Remediu eficient impotriva stresului0 Comments

Publicat in:
Etichete: ceai, cura, menta, remediu pentru stres, remediu stres, stres, tratament naturist, valeriana, yoga

Din cauza jobului si a vietii sociale stresante tot mai multi oameni au probleme cu mentinerea unei stari de echilibru la nivel mental. Zilnic trebuie sa facem fata stresului, chiar si in relatiile cu ceilalti membri ai familiei sau cand ne aflam in traficul rutier aglomerat.

Remediu stres

Remediu stres

Specialistii sunt de parere ca stresul poate reprezenta un stimulent pentru a realiza un tel, dar poate fi si un factor cauzator al unor afectiuni grave daca nu il vom stapani.

Expertii in domeniu sustin ca exista pentru combaterea stresului diferite metode, unele dintre ele se bazeaza pe tehnici traditionale precum meditatia (yoga si tai chi), iar altele fac apel la medicina moderna.

Remediu pentru stres

Iata cateva plante care pot avea un rol semnificativ in asigurarea unei stari de destresare a organismului.

Aveti nevoie de o jumatate de ceasca de valeriana, o cana de musetel, o ceasca de roinita, un sfert de cana de menta si o cana mare de apa.

Daca vreti sa va preparati un ceai numai bun pentru combaterea situatiilor stresante, trebuie sa asezati aceste ingrediente intr-un borcan cu capac si sa amestecati bine agitand vasul.

Expertii recomanda sa luati doua linguri de amestec si pastrati restul pentru o utilizare ulterioara.

Apa trebuie sa fie fiarta si apoi sa adaugati plantele. Este bine sa lasati sa se infuzeze aproximativ 5 minute. Strecurati si beti ceaiul cat acesta este cald.

Puteti face o astfel de cura impotriva stresului si sa beti de 2 ori pe zi, dimineata si seara acest amestec, pentru a-si dovedi eficienta.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Remediu eficient impotriva stresului

Lasă un răspuns