Cum se pot folosi ardeii intr-o cura de slabire?Un comentariu

Publicat in:
Etichete: ardei, cura de slabire, cura de slabire cu ardei, dieta cu ardei, diete, nutritie, rosu, verde, vitamine

O gradina ne ofera posibilitatea sa ne cultivam legumele de care avem de nevoie. Daca nu aveti o asemenea gradina, exista numeroase magazine unde gasiti tot ceea ce va este necesar. Printre numeroasele legume care au calitati folositoare in cazul in care vreti sa mai pierdeti din greutate se afla si ardeii. Acestia pot fi folositi pentru a va pastra un stil de viata extrem de sanatos si sa evitati problemele.

Cura de slabire cu ardei

Cura de slabire cu ardei

Ce contin ardeii?

Ardeii au un continut scazut de calorii, de aceea sunt recomandati in cadrul multor diete de catre majoritatea expertilor in nutritie.

Aceste legume beneficiaza de vitaminele A, C si K, insa specialistii nutritionisti afirma ca cei rosii sunt cei mai bogati in aceste vitamine.

Beneficii ardei

Profesionistii spun ca vitaminele A si C ofera un mare suport corpului uman in cazul in care sunt probleme cu sanatatea. De pilda, acestea ajuta la prevenirea deteriorarii celulelor, a cancerului si bolilor legate de imbatranire. Ardeii sunt utili pentru ca diminueaza semnificativ artrita si astmul.

De asemenea, faptul ca aceste legume contin vitamina K le face ideale in cazul in care aveti dificultati determinate de oasele voastre.

Contin un carotenoid licopen, care are rolul de a preintampina riscurile induse de cancerul de prostata, in cazul barbatilor.

De asemenea, trebuie sa stiti ca ardeii combat cu succes potentialele efecte negative ale cancerului vezicii urinare, colului uterin si pancreasului.

Contin multi fitonutrienti si au fibre din belsug. Substanta continuta de ardei, denumita capsaicina, actioneaza asupra receptorilor durerii si ofera un mare ajutor pentru diminuarea colesterolului din sange si a trigliceridelor, precum si pentru cresterea imunitatii.

Specialistii sunt de parere ca ardeii contin substante care majoreaza productia de caldura a organismului dar si consumul de oxigen. Asta inseamna ca trupul arde suplimentar caloriile, care ajuta evident si la pierderea in greutate.

Daca va intereseaza sa efectuati o cura de slabire, trebuie spus ca aceste legume sunt recomandate de multi specialisti datorita calitatilor lor si mai ales pentru faptul ca se pot consuma in salate, cruzi, copti sau in mancaruri diverse.

Expertii spun ca valorile nutrititionale ale unei jumatati de cesti de ardei sunt: 12 calorii, 1 g de grasimi saturate, 0 calorii, 3 grame de glucide, 1 gram de fibre, 1 gram de sodiu, iar in privinta vitaminei A trebuie spus ca cel verde contine 170 UI, iar ardeiul rosu – 1440 UI.

De asemenea, mai trebuie sa stiti ca un ardei verde are 37 de mg de vitamina C si 87 de mg in cazul celui rosu, ceea ce ii face extrem de hranitori pentru corpul uman.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum se pot folosi ardeii intr-o cura de slabire?

Un comentariu

  1. Extractul de ardei iute stimuleaza microcirculatia in zonele afectate de celulita, asigurand eliminarea grasimilor.

Lasă un răspuns