Ceaiul verde si efectele sale benefice0 Comments

Publicat in:
Etichete: accident vascular cerebral, Alzheimer, antioxidant, atac de cord, cancer, ceai verde, ceaiul verde, colesterol, diabet, imunitate, memorie, mentinerea metabolismului, polifenol, proprietati, sistemul osos, stres, vitaminele C si E

De ce este important ceaiul verde? Parcurgeti acest articol si veti afla ce ati ratat pana acum. Pe zi ce trece devenim tot mai constienti de stilul de viata nesanatos pe care il urmam. De aceea, cautam intotdeauna sa amelioram sau chiar sa indepartam problemele organismului nostru. Probleme precum diabetul, problemele cardiace sau obezitatea care  afecteaza tot mai multi oameni, mai ales tineri, ne fac sa ne gandim ce produse alimentare ar contribui la asigurarea unei vieti mai sanatoase.

CEAIUL VERDE SI PROPRIETATILE SALE SANATOASE

S-a dovedit ca ceaiul verde este unul dintre aceste elemente. Consumul de 2-4 cesti de ceai verde pe zi ar aduce un mare beneficiu sanatatii noastre.

Ceaiul verde

Ceaiul verde

Ceaiul verde se comporta ca un agent anti-imbatranire, avand proprietati antioxidante, datorita prezentei polifenolului in compozitia sa. La fel de bine este cunoscut ca un bun luptator impotriva radicalilor liberi, prevenind aparitia ridurilor timpurii.

Proprietatile  „ceaiului verde” ajuta la mentinerea metabolismului, ajuta la mentinerea nivelului de zahar din sange. Datorita acestui aspect, el este recomandat persoanelor ce sufera de diabet.

Vitaminele C si E pe care il contine „ceaiul verde” reduc riscul aparitiei cancerului iar antioxidantii ajuta corpul sa lupte impotriva si la prevenirea cancerului.

Fiind cunoscut faptul ca ceaiul verde scade nivelul colesterolului, este recomandat ca metoda de preventie impotriva riscului de accident vascular cerebral. In plus, ajuta inima sa se recupereze mult mai repede dupa un atac de cord.

Este un bun remediu pentru problemele de piele, prevenind imbatranirea. Datorita continutului de flourora, face sistemul osos mai puternic, imbunatatind densitatea osoasa si mentinand-o in parametri opimi.

Ceaiul verde reduce artrita, distrugand enzima care afecteaza cartilagiul.

Ceaiul verde previne boala Alzheimer, imbunatateste memoria, intareste sistemul imunitar, reduce starile de stres si ajuta in taratarea astmului.

Va recomandam consumul de ceai verde pentru proprietatile sale pozitive si variate si pentru o viata mai sanatoasa!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ceaiul verde si efectele sale benefice

Lasă un răspuns