Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 16, 2014

Simptomele tulburarii de personalitate borderline

Publicat pe 16 nov. 2014 at 1:05am

Tulburarea de personalitate borderline poate aduce mari probleme pacientului. Persoana care are un tip de personalitate borderline are dificultati in controlarea emotiilor si se afla deseori in stare de revolta. Expertii sustin ca asta se intampla din cauza unor evenimente din trecutul sau, cel mai probabil, din copilarie.

Cel care sufera de aceasta tulburare prezinta o imagine de sine distorsionata. Mania, impulsivitatea si frecventele schimbari de dispozitie il pot indeparta de cei din jur, cu toate ca bolnavul isi doreste cu disperare relatii afectuoase.

Studiile despre aceasta afectiune ofera suport in scopul…

Dieta Disociata 3-3-3

Publicat pe 16 nov. 2014 at 1:03am

Cunoscuta ca dieta disociata sau dieta 3/3/3, aceasta dieta severa iti permite o slabire rapida, daca ii respecti regulile.

Poate fi folosita in caz de urgenta (pentru a slabi cateva kilograme inainte de un eveniment sau pentru ca sanatatea ti-o cere), dar nu iti recomandam dieta in locul unui stil de viata sanatos, de durata, acesta fiind singura abordare care te va ajuta sa fii frumoasa si sanatoasa, mereu!

Rezultate

Cu dieta 3-3-3 se pot slabi pana la 9 kilograme in 9 zile, daca tii dieta pentru prima data. Ulterior, efectele dietei sunt diminuate, dar tot vei…

Ce inseamna urinarea cu sange

Publicat pe 16 nov. 2014 at 1:01am

Medicii atrag atentia ca in cazul in care o persoana constata prezenta sangelui in urina, atunci acest aspect ar putea sa un simptom al cancerului de rinichi, potrivit unei cercetari realizate recent. Cu toate ca in multe situatii ar putea fi vorba de o afectiune minora, expertii avertizeaza persoanele care au astfel de simptome.

Medicii spun ca pentru orice sangerare, oricat este de mica, este necesar un control de specialitate. In Marea Britanie, de pilda, s-a observat ca numarul diagnosticarilor cu cancer la rinichi s-a majorat cu circa 30% in ultimul deceniu.

Mai…