Sfaturi pentru dieta cu ceai verde0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, ceai verde, cura de slabit, dieta, mar, meniu, nutritie, rosie, sfaturi, trucuri

Dieta cu ceai verde este una dintre cele mai eficiente diete. Daca o urmezi, poti pierde in jur de 3 kg in cateva zile, deoarece aceasta cura de slabit permite detoxifierea corpului uman. Dieta aceasta este interzisa copiilor, femeilor insarcinate si persoanelor care fac tratament medical.

Expertii spun ca in cazul in care veti consuma ceai verde, trebuie sa stiti ca acesta accelereaza metabolismul, previne depunerea grasimii la nivelul abdomenului, regleaza echilibrul organic si previne constipatia. Nutritionistii spun ca aceasta dieta se poate transforma intr-o cura de slabire cu ceai alb sau cu ceai de alge, care au efecte benefice in cazul combaterii retentiei de apa. Ceaiul alb contine multe ingrediente active si are posibilitatea de a diminua foarte mult apetitul.

Sfaturi dieta cu ceai verde

Sfaturi dieta cu ceai verde

O cercetare apartinand expertilor din Germania arata faptul ca ceaiul verde incetineste procesul prin care adipocitele formeaza depozite de grasime si accelereaza metabolismul asa incat grasimile sunt topite in fiecare zi.

In cadrul acestei diete, trebuie sa consumati in fiecare zi cinci cani de ceai verde, pe care il veti prepara in felul urmator: toarna apa fierbinte peste un pliculet de ceai si lasa la infuzat 4-5 minute. Trebuie sa beti acest ceai fara a scoate pliculetul din cana.

In fiecare dimineata, cu jumatate de ora inainte de micul-dejun, va fi necesar sa consumati o cana de ceai verde, pe langa cea pe care o beti la micul-dejun.

Ce trebuie sa mancati in fiecare zi pe parcursul dietei cu ceai verde?

Luni

In ziua de luni trebuie sa aveti la mic dejun o cana de ceai verde si un mar, iar pentru pranz trebuie sa pregatiti un ou fiert, 70 g branza proaspata fara grasime, o rosie si o felie de paine integrala. Pentru gustare este indicata o cana de ceai verde, o felie de paine integrala, 2 felii de branza slaba, iar la cina o farfurie de supa, peste la gratar, salata verde cu morcovi, o cana de ceai verde.

Marti

Ziua de marti trebuie sa aiba la micul dejun o cana ceai verde, o felie paine integrala, 70 g branza proaspata cu 0% grasime. In cadrul pranzului, trebuie sa beti o cana de ceai verde, sa mancati o salata cu ton sau macrou, o rosie si un mar.

Pentru gustare, aveti voie sa beti o cana de ceai verde, un iaurt degresat cu o lingurita de cereale fara zahar, iar la cina vi se recomanda sa consumati o bucata de friptura de vita fara grasime cu morcovi fierti, salata verde, o cana de ceai verde.

Miercuri

Miercuri trebuie sa mancati un grepfrut la micul dejun si sa beti o cana de ceai verde. La pranz, va este recomandata o cana de ceai verde, o omleta cu spanac, o rosie si un mar, iar ca si gustare: o cana de ceai verde, 3 biscuiti cu cereale, branza proaspata cu 0% grasime. Pentru cina, trebuie sa beti o cana de ceai verde, sa mancati 2 hamburgeri dietetici, salata verde cu telina si morcovi

Joi

Joi, ar trebui sa mancati la micul dejun o felie de paine integrala si circa 40 g branza proaspata si sa beti o cana de ceai verde.

Pentru pranz, trebuie sa beti o cana ceai verde, sa consumati o pulpa de pui fara piele la gratar, salata verde cu rosii, un mar, iar la gustare: o cana de ceai verde si un fruct. Pentru cina, trebuie sa mancati un bol de supa, carne de vita la gratar cu legume, dar si sa beti o cana de ceai verde.

Vineri

Ziua de vineri debuteaza cu o cana de ceai verde, iar mai apoi ar trebui sa consumati un iaurt cu germeni de grau si ovaz. Pentru pranza, va este indicata o upa, peste slab la gratar, salata mixta cu legume proaspete, 2 biscuiti cu cereale, o cana de ceai verde. Ca si gustare, aveti voie sa beti o cana de ceai verde si sa mancati o salata de fructe.

La cina, trebuie sa beti o cana de ceai verde, dar si sa mancati 2 chiftele de soia cu salata verde si morcovi.

In weekend

In weekend, nutritionistii sustin ca puteti sa va faceti un meniu personalizat: adaugati fructe si legume si ceai verde. Incercati sa consumati cat mai multa apa pentru a elimina mai repede toxinele din organism. Trebuie spus ca dieta cu ceai verde este foarte eficienta in cazul in care este insotita de un program de exercitii fizice.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Sfaturi pentru dieta cu ceai verde

Lasă un răspuns