Dieta lui Jacques Fricker sau cum sa slabesti mancand ce vrei0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura, dieta, glucide, jacques fricker, slabit

Una dintre cele mai cunoscute diete din intreaga lume este dieta Fricker, care a fost compusa de celebrul nutritionist, Jacques Fricker. Expertul sustine ca, daca vei urma acest tip de cura de slabire, vei putea sa pierzi in greutate circa 4 kilograme lunar, fara sa te infometezi aproape deloc. Trebuie insa, sa tii cont de cateva aspecte importante.

Dieta Jacques Fricker

Dieta Jacques Fricker

Dieta Fricker – Alimente permise

Cura de slabit a celebrului nutritionist da voie celor care o urmeaza sa isi mentina echilibrul alimentar, deoarece toate alimentele sunt permise. In cadrul curei, aveti voie sa mancati alimente cu continut ridicat de proteine: peste, carne de pui, carne slaba, oua, iaurt, branza si legume.

Variante in dieta Fricker

Expertul spune ca aveti posibilitatea de a urma aceasta cura de slabit sub forma a doua variante:

  • versiunea clasica si
  • cea rapida,

iar diferenta dintre acestea consta faptul ca mancati sau nu glucide. In cadrul dietei poti manca un mic dejun cu lactate, doua fructe pentru fibre, vitamine si minerale si sa beti o bautura calda.

Pentru pranz, expertul va recomanda sa mancati alimente care contin multe proteine si legume. Va este recomandat un fruct, o salata de fructe, un iaurt si un patratel de ciocolata. Pentru gustarea de dupa-amiaza, trebuie sa va reorientati catre lactate degresate. In timpul cinei, nutritionistul va recomanda sa mancati o friptura, oua, legume si fainoase.

De ce trebuie sa limitati glucidele?

Potrivit afirmatiilor lui Jacques Fricker, daca va indreptati catre aceasta cura de slabit, atunci este posibil sa pierdeti circa 4 kilograme lunar pentru femei si aproape 6 kilograme – in cazul barbatilor. In cazul in care reusiti sa renuntati la glucide, dieta poate avea rezultate foarte rapide.

Specialistul spune ca nu trebuie sa va temeti ca veti avea probleme cu sanatatea, mai ales pentru ca organismul uman primeste tot necesaqrul de proteine, lipide, glucide, vitamine si minerale.

In cazul variantei mai rapide, cea care are foarte putine glucide, trebuie sa tineti cont de faptul ca aceasta nu poate fi urmata decat maximum 2 luni fara control medical, din cauza oboselii. Dieta Fricker permite alternarea fazelor de slabit mai intens sau mai lent.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta lui Jacques Fricker sau cum sa slabesti mancand ce vrei

Lasă un răspuns