Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 27, 2014

Cum poate fi combatuta cu succes anemia?

Publicat pe 27 apr. 2014 at 5:30am

Tot mai multi indivizi au probleme cu oboseala, lipsa de putere sau ameteli. Unii au impresia ca este vorba despre anemie, confuzia facandu-se uneori si cu tensiunea arteriala mica sau chiar cu astenia.

Cu toate ca deseori anemia poate sa fie insotita de lipsa de putere si ameteala, prin oxigenarea insuficienta a muschilor si creierului.

In cazul in care aceasta este cauzata de o pierdere de sange, poate sa scada si tensiunea arteriala. Exista si posibilitatea ca aceasta sa existe fara respectivele simptome, asa cum exista si lipsa de putere…

Dieta Agnes Aubry

Publicat pe 27 apr. 2014 at 5:15am

Dieta Dr. Agnes Aubry va promite ca veti slabi 2-3 kg in decurs de o saptamana.

Dieta Dr. Agnes Aubry ester o dieta de slabit prin care veti alterna grupele de alimente din 3 in 3 zile, mai putin in ultima zi de regimului. Grupele de cate 3 zile sunt denumite, mai jos, dupa tipul de alimente care trebuie consumate.

Haideti sa vedem in ce consta dieta Dr. Agnes Aubry:

Primele 3 zile

Trei zile „albe” – luni, vineri si sambata, mancati numai lactate total degresate (iaurt si lapte cu 0 grasimi, la fel branza…

Ceaiul de musetel si cancerul

Publicat pe 27 apr. 2014 at 5:00am

Specialistii ne anunta ca alimente precum patrunjelul, telina, dar si ceaiul de tei pot grabi moartea celulelor canceroase.

Potrivit unui studiu recent, ingredientul care face ca acest fenomen sa fie posibil se numeste apigenina.

Despre efectul ceaiului de musetel se stie de multa vreme. De pilda, calugarii medievali sfatuiau oamenii sa se intinda pe florile de musetel pentru a scapa de depresie si pentru a se relaxa.

Referitor la ceaiul din aceasta planta, trebuie spus ca acesta era prescris pentru a creste apetitul si a ajuta stomacul sa…