Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Originea cancerului (video)
Ai ceva de spus despre acest video? Scrie mai jos

4 comentarii

  1. Camelia

    Buna ziua,

    Am inteles mecanismul, totusi ce conflicte emotionale nerezolvate au bebelusii de cateva luni care sufera de cancer? Cum se explica bolile la copiii foarte mici?

    Multumesc, o zi buna!

    • Ghita

      Camelia, Bebelusii sunt si ei tot oameni si functioneaza la fel. Faptul ca nu pot sa iti transmita ceea ce simt decat ceva mai tarziu nu inseamna ca ei nu stiu ceea ce se intampla in jurul lor. Cum de se nasc copii autisti? Nu crezi ca ei pot sa simta din burta mamei conflictele, certurile, sau chiar direct de la mama ceea ce traieste ea? Tu consideri ca bebelusul e ceva inafara mediului in care traieste? Intre noi sunt legaturi atat de puternice si de care nu suntem constienti!

      • Nicoleta

        Perfect adevarat! Pentru aprofundare recomand Constelatiile familiale si sistemice, Bert Hellinger si psihologia transgenerationala. Incet, incet incepem sa explicam stiintific ceea ce biblia a afirmat de mult si anume ca noi, copii, purtam pacatele parintilor… Dar doar din dragoste oarba, chiar daca este greu.

        Sa ne ajute Dumnezeu sa ne luminam!

  2. Anca

    Buna ziua.

    As dori sa stiu daca pentru problemele de tiroida, reumatism, Parkinson si Alzheimer exista cale de regresie sau macar de stopare a evolutiei acestora in cazul rezolvarii starii aceleia de conflict psiho-emotional. Tatal meu are, de exemplu, si Parkinson si Alzheimer. Se pierde pe zi ce trece.Exista tehnici de comunicare cu acest tip de bolnavi pentru a-i face sa inteleaga prin ce trec si sa-si rezolve, astfel, singuri, problemele? Multumesc. Si cum v-as putea contacta? Aveti vreo adresa de e-mail, vreun nr. de telefon, etc. Sunteti din Cluj? Noi din Bucuresti. Mama este intr-o situatie disperata: cu tatal in faza descrisa si cu mama ei la pat, tot cu Alzheimer in ultima faza. Fetita mea de 2 ani inca nu merge, are doar un retard motor. A mers doar o zi la 2 ani si 8 zile, apoi are iarasi un blocaj. Apreciez daca imi veti raspunde. Multumiri si multa sanatate copilasilor!

Lasă un răspuns