Extractul de pin francez marin si efectele sale asupra corpului tau0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiuni, corp, efecte, extract, franta, indicatii, pin francez marin, Tratament, tratament naturist

Potrivit ultimelor cercetari realizate in Franta, un extract obtinut din pinul francez marin poate fi folosit pentru a trata numeroase boli. Expertii sunt de parere ca picnogenolul poate trata anumite inflamatii, afectiunile de tip cardiovascular, dar si impotenta masculina. In cazul unor inflamatii, extractul din scoarta de pin a dovedit ca are mai multe efecte anti-inflamatorii.

Extract de pin francez marin

Extract de pin francez marin

Extractul de pin francez marin – Efect anti-inflamatoriu

De pilda, un studiu a descoperit faptul ca circa 100 mg de picnogenol luate zilnic timp de 90 de zile scade destul de mult efectele nocive ale problemelor inflamatorii.

Tratamentul edemelor

Expertii au observat ca edemele piciorului s-au diminuat cu 79% fata de numai 1% la cei care nu l-au folosit. Picnogenolul are capacitatea de a diminua efectele intestinului inflamat. Extractul din scoarta de pin amelioreaza inflamarea indusa de etanol 2,4,6-acid trinitrobenzen sulfonic TNBS prin atacarea activitatii radicalilor, spun specialistii.

Diminuarea leziunilor arteriale

In cazul in care suferiti de boli cardiovasculare, trebuie sa stiti ca o combinatie de picnogenol si planta de gotu kola ofera suport pentru diminuarea leziunilor arteriale. Studii publicate in jurnalul de Tromboza si Hemostazie Clinica si Aplicata indica faptul ca extractul din scoarta de pin a imbunatatit mult circulatia sanguina.

Extractul de pin francez marin si menopauza

Medicii mai spun ca picnogenolul incurajeaza producerea de oxid nitric si ofera bune conditii pentru imbunatatirea dilatarii vaselor sanguine, dar si pentru un flux sanguin sporit.

Imbunatatirea simptomelor disfunctiei erectile

Mai multe cercetari indica faptul ca extractul din scoarta de pin poate imbunatati simptomele disfunctiei erectile si ale impotentei, daca este luat timp de 2 luni impreuna cu L-arginina, in jur de 690 mg zilnic si acid aspartic(552 mg/zi).

Pentru menopauza, conform unor studii publicate in „The Journal of Reproductive Medicine” din Marea Britanie, extractul de pin poate diminua simptomele menopauzale: oboseala, transpiratii nocturne, bufeuri si insomnie.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Extractul de pin francez marin si efectele sale asupra corpului tau

Lasă un răspuns