Dieta de 8 oreUn comentariu

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, cure de slabire, Dieta de 8 ore, diete de slabit, principii, reguli

O slabire intr-un termen cat mai scurt este visul oricarui om care isi doreste sa slabeasca. De cele mai multe ori insa, o slabire rapida vine la pachet cu riscuri in ceea ce priveste sanatatea, care s-ar putea sa nu merite efortul.

David Zinczenko si Peter Moore au reusit sa puna bazele unei diete care promite o slabire rapida, fara infometare pe termen lung si fara riscuri in ceea ce priveste sanatatea. Aceasta dieta poarta denumirea de dieta de 8 ore si presupune ca alimentatia dintr-o zi sa se petreaca in interval de 8 ore, restul de 16 ramanand pentru digestie.

Dieta de 8 ore

Dieta de 8 ore

Dieta de 8 ore – anvantaje

Daca mananci in interval de 8 ore, in restul de 16 organismul are timp sa asimileze tot ceea ce ai mancat, sa arda grasimi si sa elimine toate toxinele din corp, fara a forta niciun proces.

Dieta de 8 ore vine ca raspuns la viata omului modern, care nu mai are mese regulate si mananca ce poate, cand poate. Pentru ca un regim foarte strict devine aproape imposibil in societatea prezenta, aceasta dieta este mulata perfect pe necesitatile persoanelor zilelor noastre.

Cat slabesc cu dieta de 8 ore

Conform cartii celor 2 specialisti, cu aceasta dieta poti sabi pana la 9 kg in 6 saptamani, deci rezultate rapide fara un efort prea mare.

Cu toate astea, inainte de a te apuca de o astfel de dieta, este bine sa consulti medicul, pentru a nu aparea complicatii neasteptate.

Regulile dietei?

Regulile dietei de 8 ore sunt:

  1. Ca la orice dieta, consumul de alcool este strict interzis;
  2. In perioada de 16 ore in care nu se mananca, este recomandat sa se doarma minim 8 ore si sa se bea doar apa, ceaiuri sau cafea;
  3. In cele 8 ore in care se poate manca, meniurile pot fi constituite din orice mananci in mod normal. Cu toate astea, este recomandat a se evita grasimile, zaharurile sau prajelile;
  4. Chiar daca ai voie sa mananci orice, e bine ca in cele 8 ore sa nu exagerezi cu mancarea.

Dieta de 8 ore – Potentiale riscuri?

Creatorii dietei spun ca nu exista riscuri. O infometare moderata in cele 16 ore, mai ales daca 8 ore sunt de somn, poate duce la scaderea riscului de aparitie a bolilor de inima, a diabetului sau chiar a dementei.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta de 8 ore

Un comentariu

  1. Nu prea se poate pune in practica daca mergi la un job full time intrucat prima data mananci inainte sa pleci la lucru, urmand masa de pranz la servici, iar ultima masa o servesti acasa dupa cele 9 ore petrecute la servici (lucru+pauza). Practic daca ai un servici full time devine dieta de 10 ore. Oricum ideea este buna, si se poate adapta, de exemplu ultima masa sa fie mai light, o ciorba de legume, fara carne si alte alimente care se digera greu.

Lasă un răspuns