De ce creste libidoul barbatilor in timpul primaverii?0 Comments

Publicat in:
Etichete: activi sexual, barbati, crestere, dezinhibati, femei, flirt, libiodu, primavara, sex

Odata cu venirea primaverii se majoreaza predispozitia oamenilor pentru flirt si sex. Aceasta este concluzia unor savanti din SUA, care au realizat un studiu despre libidou. Circa 7 din 10 dintre oameni adora sa flirteze primavara, iar 65% dintre femei si 58% dintre barbati declara ca se indragostesc mai repede in acest anotimp, spun specialistii.

Libidoul barbatilor primavara

Libidoul barbatilor primavara

In perioada de dupa iarna, lumina solara are rolul de a stimula glanda pineala si hipofiza si se diminueaza productia de melatonina, adica nevoia de somn si mancare. Potrivit expertilor, in schimb, se majoreaza libidoul si buna dispozitie, iar primavara, milioane de oameni din emisfera nordica incep sa se simta tot mai dezinhibati si devin mai activi sexual.

„Primavara joaca hormonii in fiecare din noi. In cazul persoanelor care sunt sensibile la schimbarea anotimpurilor, iar febra hormonilor de primavara poate fi mai pronuntata”, anunta expertul Norman Rosenthal, psihiatru la Universitatea Georgetown din Washington, SUA.

In timpul iernii, dorinta sexuala a barbatilor se diminueaza

De asemenea, s-a observat ca barbatii sunt mult mai fertili acum decat in alta perioada a anului, asa ca sperma are o concentratie foarte ridicata, cu cel mai mare numar de spermatozoizi.

Potrivit specialistilor, in clipa cand barbatii sunt activi sexual, concentratia spermei incepe sa scada, iar cand acestia fac sex mai putin, economisesc sperma. Iarna scade dorinta sexuala a barbatilor, primavara aduce un surplus de sperma, asa ca in aceste moment sunt conceputi cei mai multi copii, explica savantii.

Totusi, primavara se majoreaza si rata infarcturilor, mai ales ca surplusul de energie ii determina pe multi oameni sa faca excese fizice si sa-si forteze inima.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce creste libidoul barbatilor in timpul primaverii?

Lasă un răspuns