Cat de eficiente sunt batoanele de slabit?0 Comments

Publicat in:
Etichete: batoane, cura de slabire, cure de slabit, dieta, diete de slabire, produse, sfaturi, slabire

Foarte multa lume se lupta in prezent cu kilogramele in plus. Ei bine, aceste kilograme sunt acumulate de cele mai multe ori in urma unei alimentatii nesanatoase, alimentatii care nu duce la nimic altceva decat la imbolnavirea organismului.

Batoane de slabit

Batoane de slabit

Daca incercati sa slabiti si nu stiti inca ce metoda sa alegeti, ar trebuie sa stiti ca in niciun caz nu trebuie sa va axati pe batoane de slabit! De ce? Deoarece, desi aparent sunt o alternativa eficienta, perfecta pentru orice persoana, in spatele acestora se afla multe efecte negative.

Batoanele de slabit nu inlocuiesc mesele

In primul rand trebuie sa stiti ca batoanele de slabit nu inlocuiesc mesele pe care trebuie sa le luam. Daca veti face acest lucru va veti confrunta numai cu ameteli, cu stari de oboseala si cu o nervozitate crescuta. In plus, in niciun caz acestea nu vor putea echivala legumele si fructele si in nici un caz nu vor inlocui o alimentatie sanatoasa.

Batoanele de slabit nu cresc nivelul de energie

Deasemenea, este total fals faptul ca aceste batoane de slabit cresc nivelul de energie din corp. Intr-adevar, pe o durata foarte scurta va veti simti mai plini de energie insa efectul va disparea rapid si veti ramane numai cu cateva kilograme in plus (ca si cafeaua).

Batoanele de slabit nu sunt sanatoase

Batoanele de slabit nu sunt sanatoase, asadar nu va lasati pacaliti de ceea ce scrie pe ambalajul acestera. In plus, batoanele de slabit nu ard grasimile, deoarece acestea tot ce fac este sa va mentina in forma insa in niciun caz sa va faca sa pierdeti cativa centimetri.

Puteti consuma aceste batoane de slabit numai sub forma de gustari insa acestea nu au cum sa va inlocuiasca cele trei mese care trebuie luate in fiecare zi, asadar nu va asteptati la rezultate prea mari daca va opriti asupra acestei diete.

In concluzie, incercati sa va documentati inainte sa incepeti sa intoduceti in alimentatie batoane de slabit deoarece numai asa veti putea avea convingerea ca intr-adevar veti pierde kilogramele pe care le-ati acumulat din cauza unui stil de viata neadecvat si nesanatos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cat de eficiente sunt batoanele de slabit?

Lasă un răspuns