Dieta Shangri-La, slabire cu orice aliment0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cure de slabire, dieta, diete, diete de slabit, meniu, principii, reguli, shangri-la, shangrila

Cu totii cautam varianta cea mai simpla prin care putem scapa de colaceii inestetici, de celulita dizgratioasa si de grasimea in exces.

Seth Roberts a fost un profesor de psihologie (Universitatea Tsinghua din Beijing, Universitatea California-Berkeley) si un doctor care a incercat sa schimbe viata celor care au probleme cu kilogramele in plus, si nu numai.

Dieta Shangri-la

Dieta Shangri-la

Acesta ne invata ce trebuie sa facem pentru a slabi mancand tot ceea ce ne dorim, fara eforturi fizice epuizante si fara prea multe batai de cap.

Multe persoane au reusit sa slabeasca urmand Dieta Shangri-La („The Shangri-La Diet”), dieta cunoscuta si sub numele de „Cura de slabire care nu te infometeaza” sau „Dieta care aduce pacea intre oameni si mancare„.

Principii

Principiul de baza este unul extrem de simplu: consuma zilnic, la o ora inainte sau dupa fiecare masa, lichide care nu au un gust specific (care cumuleaza intre 100 si 400 de calorii), cum ar fi:

  • intre 1 si 4 lingurite de ulei fara o aroma puternica (ulei de masline extra-light) diluat in apa.
  • intre 3 si 4 lingurite de zahar diluat intr-un litru de apa.

Va veti intreba cum functioneaza aceasta dieta, cum puteti slabi doar consumand cateva linguri de ulei fara aroma sau de sirop facut din zahar in fiecare zi!?

Cei mai multi oameni, atunci cand simt senzatia de foame, tind sa consume cu placere alimente gustoase care au foarte multe arome si implicit calorii. Daca vom consuma ulei sau sirop din zahar vom reusi sa scapam de aceste pofte, ne vom simti mai satui pentru o perioada mai lunga si vom reusi sa evitam “ciugulitul” dintre mese.

Este cunoscut faptul ca uleiul si zaharul nu au aroma, dulcele nu este considerat aroma!

Vom da jos kilogramele in plus deoarece aceste “lichide” consumate ne vor diminua senzatia de foame, vom manca mai rar si mai putin.

De fapt consumul uleiului si a siropului din zahar ne va autoregla rata metabolica a organismului, ne va ajuta sa ne bucuram de mancarurile gustoase si ne va opri inainte sa asimilam multe calorii pentru ca ne vom satura mai repede.

Pana in momentul de fata nu exista studii menite sa sustina sau sa infirme principiul alimentar recomandat in cadrul acestei diete, insa renumitul doctor a reusit sa scape de circa 16 kilograme respectand propria teorie. Foarte important: a reusit si sa se mentina!

Veti slabi in functie de propriul metabolism si de felul in care va hraniti, unele persoane au reusit sa slabeasca 100 de grame pe zi in timp ce altele au reusit sa slabeasca chiar si 1 kilogram pe zi. Daca sunteti deja slab veti slabi foarte putin spre deloc, insa daca aveti probleme cu kilogramele in plus veti reusi sa slabiti foarte mult (cele mai multe kilograme slabite, declarate, au fost 45).

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Shangri-La, slabire cu orice aliment

Lasă un răspuns